Kalender » The Christmas Show

The Christmas Show: 24 en 26 december 2016

673ac2fb1a024169ab49d8fb93422cb2.png

The Christmas Show is een prachtige kerstshow welke in het Ziggo Dome te Amsterdam zal plaatsvinden. De spectaculaire show herbergt onder andere dans, artiesten, acts en is een perfect dagje weg voor de hele familie. Diverse bekende Nederlanders zullen de rollen invullen. De show is behalve adembenemend en spectaculair ook intiem, wat de echte kerstsfeer zal oproepen. Kom alles te weten over The Christmas Show 2016 zoals de showtijden, tickets en kaartverkoop en de bereikbaarheid.

The Christmas Show 2016

The Christmas Show wordt georganiseerd door RTL Live Entertainment en Stage Entertainment Nederland en vormt een concept dat eigenlijk nog niet bestond in Nederland. De bedoeling is dat het een kersttraditie wordt die een waar begrip gaat worden. Geheel in kerstsfeer zal het een hartverwarmende show worden die met de hele familie te ervaren is. Bekende sterren nemen het publiek mee op een magische reis in een op en top kerstambiance inclusief een sneeuwbui, enzovoorts. De mooiste decors, dans, kerstliedjes en de Kerstman zorgen voor een Kerst om nooit te vergeten. Ook is er een gezellige kerstmarkt waar genoten kan worden van eten, drinken en volop kerstattracties. The Christmas Show vindt plaats op zaterdag 24 en maandag 26 december 2016 in de Ziggo Dome.

Showtijden

Er vinden twee shows plaats, de showtijden zijn als volgt:

  • Zaterdag 24 december 2016: 12.00 uur (deuren open vanaf 10.30 uur)
  • Maandag 26 december: 20.30 uur (deuren open vanaf 19.00 uur)

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor het evenement zijn te koop via de website van de Christmas Show en kosten tussen de € 34,50 en € 67,50 per persoon. De prijs per ticket is afhankelijk van de locatie waar de bezoeker wenst te zitten. Als je met het hele gezin gaat is het mogelijk extra kortingen te krijgen. Zo kost een familieticket (4 personen) tussen de € 145 en € 175,-. Eventueel kan worden gekozen voor een speciale arrangementen, te weten een VIP Lunch of VIP Kerstdiner waarmee je behalve toegangstickets ook heerlijk culinair kunt genieten.

Bezoeken The Christmas Show

The Christmas Show vindt plaats in de Ziggo Dome, een van de fraaiste locaties van Amsterdam voor grootschalige optredens en shows. De Ziggo Dome is bereikbaar via twee treinstations, namelijk Bijlmer Arena en Duivendrecht. Beide treinstations liggen op enkele minuten loopafstand van de evenementenlocatie. Ook met de auto geraak je eenvoudig bij de Ziggo Dome, welke in Amsterdam Zuidoost is gelegen nabij snelwegen als de A1, A2, A9 en A10. Via borden wordt je naar de locatie geleid en in de buurt zijn verschillende betaald parkeergarages en –terreinen. Rondom de show is het ook een leuke optie om te genieten van Amsterdam in Kerstsfeer. Boek bijvoorbeeld een hotel in Amsterdam: