Kalender » Vestival

Vestival 2016 - ArenaPark Amsterdam

vestival.jpg

Een van de beste urban muziekfestivals vindt op zondag 4 september 2016 plaats in het ArenaPark te Amsterdam. Op Vestival treden Nederlandse en internationale topartiesten uit de urban muziek op verdeeld over twee podia. Omdat urban muziekfestivals vooral nog plaatsvinden in clubs, is Vestival voor liefhebbers van deze muziek ideaal. Kom meer te weten over het programma, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Vestival 2016

Het muziekfestival Vestival vindt plaats in het ArenaPark in Amsterdam. Wanneer je houdt van urban muziek zoals R&B, hip hop, dubstep, elektronische muziek, disco, enzovoorts is dit evenement zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens Vestival zullen er twee podia (mainstage en urban stage) in gebruik zijn, bezoekers hebben dus altijd de keuze tussen twee optredens. Vestival vindt plaats op zondag 4 september 2016.

Programma

Het programma op zondag 4 september 2016 duurt van 13.00 tot 23.00 uur. De line-up en programma indeling van Vestival staat op de officiële website van het muziekfestival. In het verleden stonden er al internationale wereldsterren op het podium van Vestival, wat nog maar eens onderstreept dat het niet zomaar een festival is.

Kaarten kopen

Een bezoek aan Vestival kost uiteindelijk € 74,- per persoon. De vroege boekers ontvangen een korting op hun ticket en betalen iedere maand dat ze vroeger hun tickets kopen € 5,- minder. De voordeligste kaarten koop je in april en kosten maar € 49,-. De allergrootste fans willen uiteraard vlak voor het podium staan om de artiesten te kunnen bewonderen. Een ticket voor de voorste rijen wordt ook wel een Golden Circle ticket genoemd en kosten tussen de € 69,- in april en € 139,- in september. Hoe eerder je je tickets koopt, hoe meer korting je dus krijgt.

Bezoeken Vestival

Het evenement vindt plaats in het Arenapark in Amsterdam. Dit grote veld ligt op een steenworp afstand van de Amsterdam ArenA. Het parkeren van de auto is uiteraard mogelijk in de omgeving, er zijn legio parkeergarages. Omdat parkeren hier geld kost en omdat het druk kan zijn op de Amsterdamse wegen is de auto niet aanbevolen. Met de trein stap je vlakbij uit op het treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA en loop je in enkele minuten naar Vestival. Ook is het mogelijk een hotelkamer te boeken in de omgeving: