Kalender » Winterland Oss

Winterland Oss: 15 december 2015 – 3 januari 2016

winterlandoss.png

Winterland Oss is een winters evenement in kerstsferen. In het centrum van Oss vind je onder andere een schaatsbaan, een kerstmarkt en er zijn kerstvoorstellingen. Omdat Winterland Oss ook overlapt met de kerstvakantie is het een uitstekend uitje voor het hele gezin. Kom alles te weten over Winterland Oss, bijvoorbeeld waar het plaatsvindt, wat de openingstijden zijn, of je kaarten moet kopen en hoe het evenement bereikbaar is.

Winterland Oss 2015

Winterland Oss is een evenement dat gefaciliteerd wordt door supermarktketen Jumbo. Het meest in het oog springende onderdeel van Winterland is de grote schaatsbaan op de Heuvel. Je kunt hier heerlijk schaatsen en genieten van de winterse sferen. Eventueel kunnen schaatsen worden gehuurd. Tevens is er een horecapaviljoen waar je als bezoeker een hapje of een drankje kunt nuttigen. Maar Winterland Oss is meer dan dit alleen. Zo is er een kerstmarkt, worden er curlingwedstrijden georganiseerd en zijn er kerstvoorstellingen in de Grote Kerk. Winterland Oss begint op dinsdag 15 december 2015 en eindigt op zondag 3 januari 2016.

Kaartverkoop

Logischerwijs is Winterland Oss gratis te bezoeken. Er wordt geen entreegeld geheven. Wel kost het natuurlijk geld om bijvoorbeeld schaatsen te huren.

Openingstijden

De openingstijden van Winterland Oss zijn, op enkele uitzonderingen na, dagelijks als volgt:

  • Maandag: 10 - 21
  • Dinsdag: 10 - 21
  • Woensdag: 10 - 21
  • Donderdag: 10 - 21
  • Vrijdag: 10 - 21
  • Zaterdag: 10 - 21
  • Zondag: 10 – 21

Bezoeken Winterland Oss

De Heuvel in Oss ligt in het centrum van deze Brabantse stad en is vooral gunstig gelegen ten opzichte van het treinstation van Oss. In enkele honderden meters loop je van het station naar Winterland. Parkeren is onder andere mogelijk in de parkeergarage aan de Oostwal 177 in Oss. Hier geldt overigens wel betaald parkeren. Oss is een stad waar van alles te beleven is. Misschien is het een leuk idee om een hotel te boeken:

Kerstshoppen

Heel Oss staat in de periode van Winterland natuurlijk in het teken van Kerstmis en de kerstsfeer. Ook de winkels gaan mee in deze sferen en zullen in kerststemming zijn. Als je nog cadeaus moet kopen voor kerstmis leent het winkelgebied van Oss zich hier prima voor. In de stad zijn veel van de bekende winkelketens aanwezig. Winterland Oss is dus prima te combineren met kerstshoppen.