Kalender » Winterland Oss

Winterland Oss: 14 december 2016 – 4 januari 2017

winterlandoss.png

Informatie editie 2017 - 2018 nog niet bekend.

Winterland Oss is een winters evenement in kerstsferen. In het centrum van Oss vind je onder andere een schaatsbaan, een kerstmarkt en er zijn kerstvoorstellingen. Omdat Winterland Oss ook overlapt met de kerstvakantie is het een uitstekend uitje voor het hele gezin. Kom alles te weten over Winterland Oss 2016 - 2017, bijvoorbeeld waar het plaatsvindt, wat de openingstijden zijn, of je kaarten moet kopen en hoe het evenement bereikbaar is.

Winterland Oss 2016 - 2017

Winterland Oss is een evenement dat gefaciliteerd wordt door supermarktketen Jumbo. Het meest in het oog springende onderdeel van Winterland is de grote schaatsbaan op de Heuvel. Je kunt hier heerlijk schaatsen en genieten van de winterse sferen. Een deel van de schaatsbaan is ingericht voor kinderen. Eventueel kunnen schaatsen worden gehuurd. Tevens is er een horecapaviljoen waar je als bezoeker een hapje of een drankje kunt nuttigen. Maar Winterland Oss is meer dan dit alleen. Er zijn een partytent, gezellige kraampjes en een groot kampvuur. Winterland Oss begint op woensdag 14 december 2016 en eindigt op woensdag 4 januari 2017.

Kaartverkoop

Logischerwijs is Winterland Oss gratis te bezoeken. Er wordt geen entreegeld geheven. Wel kost het natuurlijk geld om bijvoorbeeld schaatsen te huren.

Openingstijden

De openingstijden van Winterland Oss zijn, op enkele uitzonderingen na, dagelijks als volgt:

  • Maandag: 10 - 21
  • Dinsdag: 10 - 21
  • Woensdag: 10 - 21
  • Donderdag: 10 - 21
  • Vrijdag: 10 - 21
  • Zaterdag: 10 - 21
  • Zondag: 10 – 21

Bezoeken Winterland Oss

De Heuvel in Oss ligt in het centrum van deze Brabantse stad en is vooral gunstig gelegen ten opzichte van het treinstation van Oss. In enkele honderden meters loop je van het station naar Winterland. Parkeren is onder andere mogelijk in de parkeergarage aan de Oostwal 177 in Oss. Hier geldt overigens wel betaald parkeren. Oss is een stad waar van alles te beleven is. Misschien is het een leuk idee om een hotel te boeken:

Kerstshoppen

Heel Oss staat in de periode van Winterland natuurlijk in het teken van Kerstmis en de kerstsfeer. Ook de winkels gaan mee in deze sferen en zullen in kerststemming zijn. Als je nog cadeaus moet kopen voor kerstmis leent het winkelgebied van Oss zich hier prima voor. In de stad zijn veel van de bekende winkelketens aanwezig. Winterland Oss is dus prima te combineren met kerstshoppen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.