Kalender » A Day At The Park

A Day At The Park 2016 - Amsterdamse Bos

adayatthepark.jpg

A Day At The Park is een dancefestival waar bekende DJ's en aanstormend talent hun draaikunsten vertonen. Het evenement vindt plaats in het Amsterdamse Bos. Behalve dancemuziek staat er ook theater en kunst op het programma. De relaxte sfeer midden in de natuur maakt A Day At The Park een bijzonder feest dat ieder jaar weer grote aantallen mensen naar het Amsterdamse Bos doet komen.

A Day At The Park 2016

Wat A Day At The Park zo bijzonder maakt is de intieme sfeer die er heerst. Uiteraard komt dit mede doordat de locatie een prachtige groene plek is in de grootste stad van Nederland. Toch is het een festival van formaat, ook gezien het feit dat er meerdere podia zijn. De volgende editie van A Day At The Park is op zaterdag 9 juli 2016. Er staan weer vele bijzondere DJ's op het programma.

Programma

A Day At The Park begint om 12.00 uur 's middags en duurt tot 24.00 uur 's nachts. De optredens duren overigens tot 23.00 uur. De line-up en de programma indeling volg je via de website van A Day At The Park.

Ticket kopen

Om A Day At The Park te bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Kaarten kunnen gewoon worden gekocht via de officiële festivalwebsite. Een normaal entreebewijs kost € 52,50 per persoon, deze kosten zijn exclusief toeslagen.

Bezoeken A Day At The Park

Het dancefestijn vindt plaats in het Amsterdamse Bos, om precies te zijn in het Land van Bosse. Automobilisten kunnen de auto parkeren voor € 15,- op het parkeerterrein bij A Day At The Park. Volg daarvoor de bewegwijzering en borden waarmee je naar het parkeerterrein wordt geleid. Een goed alternatief is het openbaar vervoer. Door uit te stappen op treinstation Amsterdam Zuid-WTC voorkom je de parkeerkosten en eventuele verkeersdrukte onderweg. Vanaf dit treinstation kan je met pendelbussen het festivalterrein bereiken. De pendelbussen starten met rijden vanaf 11 uur 's morgens. De kosten voor de pendelbus bedragen voor een retour € 5,-.