Kalender » Bospop 2016

Bospop 2016 - Sportpark Boshoven Weert

bospop.jpg

Het festival Bospop in Weert is het festival voor liefhebbers van klassieke rockmuziek, oftewel classic rock. In het verleden speelden wereldberoemde artiesten op het festival. Bospop begon ooit als een klein muziekfestival, maar het is door de jaren doorgegroeid tot een toonaangevend evenement binnen het classic rock genre. Bospop 2016 zal plaatsvinden op 9 en 10 juli 2016.

Bospop 2016

Geen muziekgenre bevat zoveel megahits als classic rock. Deze muziek heeft decennialang de hitlijsten gedomineerd. Bospop biedt de nog steeds enorm grote fanschare van deze muziek een festival om van te smullen. In het verleden speelden op Bospop reeds namen als Deep Purple, Joe Cocker, Iron Maiden, Golden Earring, UB40, enzovoorts. Bospop staat vooral bekend om de intieme en vriendelijke sfeer die er heerst. Ondanks de sterke bezoekersgroei weet de organisatie nog steeds deze sfeer te creëren.

Locatie en bezoeken Bospop

Bospop vindt in Weert Noord plaats aan de autosnelweg A2 (afslag 38, Weert-Noord). Als je van de snelweg bent gereden volg je de bewegwijzering naar het festivalterrein. Het terrein is voorzien van genoeg parkeerplaatsen. Treinreizigers kunnen kiezen voor het treinstation van Weert, maar zullen rekening moeten houden met ongeveer drie kwartier lopen tussen het station en Bospop. Wel rijden er bussen naar Bospop.

Line-up en programma

Zoals ieder jaar weet Bospop weer te verrassen met aansprekende namen uit de rijke muziekhistorie. Welke namen (line-up) er dit jaar spelen op Bospop en wat het programma is wordt aangekondigd op de website van het classic rockfestival.

Kaartverkoop

Bospop kaarten zijn verkrijgbaar bij diverse verkoopadressen en via de website van Bospop. In de voorverkoop kosten kaarten € 65,- voor een dagticket. Er kunnen ook dagkaarten aan de kassa worden gekocht tijdens het evenement, ze kosten dan € 75,- per persoon. Als je beide dagen Bospop wilt bezoeken betaal je voor een weekendticket € 100,-. Een dergelijk weekendticket is alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Kaarten voor de camping kosten € 15,- in de voorverkoop, aan de kassa kost het € 20,-.