Kalender » CSI Twente Geesteren 2016

CSI Twente Geesteren 2016: tickets en programma

csitwente.jpg

De paardensport is in Overijssel zeer populair en de regio heeft met CSI Twente een paardensportevenement van formaat. CSI Twente vindt plaats in Geesteren en is een Concours Hippique dat haar plaats op de internationale kalender heeft verdiend. Natuurlijk maakt ook de Grote Prijs van Twente onderdeel uit van CSI Twente, een wedstrijd waaraan vele topcombinaties hebben deelgenomen door de jaren. Kom meer te weten over CSI Twente Geesteren 2016 waaronder het programma en openingstijden, locatie en bereikbaarheid, tickets en kaartverkoop.

 

CSI Twente Geesteren 2016

Bij een Concours Hippique hoort natuurlijk een breed programma en dat is dan ook wat de bezoekers tijdens CSI Twente wordt voorgeschoteld. Gedurende zes dagen staat er topamusement en uiteraard topsport op het programma. De topsport komt in de vorm van paardensport en het amusement in de vorm van feestavonden waaronder muzikale optredens, borrels en themafeesten. CSI Twente Geesteren is een evenement dat een geweldige dag uit betekent, maar ook voor zakelijke doeleinden biedt het volop kansen. CSI Twente Geesteren vindt plaats van dinsdag 5 tot en met zondag 10 juli 2016.

Programma en tijden

Een overzicht van alle programma onderdelen gedurende de vijf dagen inclusief tijden vind je op deze pagina

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor CSI Twente Geesteren zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het paardenevenement en aan de dagkassa. Het mooie aan het evenement is dat op dinsdag, woensdag en donderdag vele onderdelen gratis te bezoeken zijn. Op vrijdag, zaterdag en zondag kost de entree wel geld, maar de kosten vallen alleszins mee.

Bezoeken CSI Twente Geesteren

Het adres waar je naar toe kunt navigeren is Denekamperweg 2 in Geesteren. Vanaf de autosnelweg wijzen borden je naar CSI Twente. Het dorp Geesteren ligt ten noordoosten van Almelo en beschikt niet over een eigen treinstation. Wie met het openbaar vervoer wil reizen kan gebruik maken van de bus en uitstappen bij bushalte Mensinkkamp.