Kalender » Dance Valley 2016

Dance Valley 2016: tickets en festivaltijden

dancevalley.jpg

Dancefestival Dance Valley staat al vele jaren op de agenda en weet ieder jaar weer tienduizenden bezoekers te trekken. Dankzij de prachtige locatie en de goede line-up staat Dance Valley in de toplijsten van beste dancefeesten van het jaar. Dance Valley is zelfs zo populair dat er mensen uit de hele wereld naar Spaarnwoude komen om te genieten van de beste beats en dj’s. Kom meer te weten over Dance Valley 2016 zoals tickets en kaartverkoop, line-up en festivaltijden, overnachten en bereikbaarheid.

Dance Valley 2016

Het eendaagse dancefestival Dance Valley vindt plats in de Velsen Valley in Spaarnwoude. De organisatie weet ieder jaar weer toppers uit de dancewereld te strikken die hun kunsten vertonen op een van de vele podia. De locatie is uniek omdat het plaatsvindt in Velsen Valley, een locatie die meer aandoet als een prachtig park. De volgende editie van Dance Valley vindt plaats op zaterdag 13 augustus 2016.

Tickets en kaartverkoop

Tickets zijn te koop via bijvoorbeeld de website van Dance Valley. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je krijgt op de toegangstickets. Zo betaal je tot 1 februari slechts € 50,- per persoon. Hierna stijgt de prijs iedere twee maanden met € 5,- waarna de prijs dus uiteindelijk oploopt tot € 65,- per persoon. Dance Valley bezoeken met bijzondere privileges doe je met een Deluxe Ticket.

Festivaltijden en line-up

Dance Valley begint om 12.00 uur wanneer de poorten openen. Om 23.00 uur is het evenement weer ten einde. De line-up is te vinden op de website van Dance Valley.

Overnachten

Om onbezorgd te genieten van Dance Valley is het een goed idee om een hotelkamer te boeken in de omgeving. Er zijn legio goede hotels in de omgeving waar je voor weinig geld al een prima kamer kunt boeken:

Bezoeken Dance Valley

Dance Valley vindt plaats op het grote terrein gelegen aan de Oostbroekerweg 1 in Velsen-Zuid. Komende van de snelweg A9 wijzen borden je naar het festival. Volg de “P Dance Valley” borden richting de parkeerterreinen. Een regulier parkeerticket kost € 12,- per auto, maar er zijn upgrades mogelijk waarbij je dichtbij de ingang kunt parkeren. Als je met het openbaar vervoer reist kan je uitstappen op treinstation Amsterdam Sloterdijk vanwaar pendelbussen rijden naar het Dance Valley festivalterrein. Tickets voor de pendelbus kosten € 8,- per persoon wanneer je deze online koopt of € 12,- bij de bushalte. Kaartjes voor de pendelbus en parkeerkaarten zijn te koop In de ticketshop van Dance Valley.