Kalender » Tomorrowland

Tomorrowland: 22 - 24 juli 2016

Tomorrowland2016V6.jpg

Het dancefestival Tomorrowland is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde dancefeesten van België en Nederland. Tomorrowland is een meerdaags festival en wordt ieder jaar in Boom georganiseerd. De line-up en programma van Tomorrowland is ieder jaar weer sensationeel te noemen. Behalve mainstream dancemuziek is Tomorrowland ook een vindplaats van vernieuwende muziek. De volgende editie vindt plaats op 22, 23 en 24 juli 2016.

Tomorrowland

Tomorrowland vindt traditioneel plaats op het festivalterrein De Schorre wat in het Vlaamse Boom is gelegen. Tomorrowland is een dochter van het dancebedrijf ID&T België wat op haar beurt weer is gelieerd aan het roemruchte ID&T uit Nederland. Door de jaren heen is het evenement uitgegroeid van een bescheiden dancefeest met 10.000 bezoekers tot een megafestival dat ruim 200.000 bezoekers trekt. Wat daar zeker aan heeft meegeholpen is het feit dat Tomorrowland voortaan als meerdaags festival door het leven gaat.

Programma

Het programma en de line-up van Tomorrowland worden bekend gemaakt in de weken die voorafgaan aan het dancefestival. Je kunt er echter vanuit gaan dat er weer tal van internationale top dj's aanwezig zullen zijn. In het verleden traden bijvoorbeeld klinkende namen als DJ Tiësto, Armin van Buuren, Carl Cox en David Guetta op.

tomorrowland.jpg

Tickets kopen

Voor de editie van 2016 zijn de kaarten nog niet in de verkoop gegaan, dit zal vermoedelijk begin 2016 worden. In het verleden kostte een entreeticket voor één dag € 82,- en je moet minimaal 18 jaar oud zijn. Het is mogelijk om een weekendticket te kopen voor € 195,-. Met een dergelijk ticket heb je recht op 3 dagen entree, waardoor je per dag korting krijgt ten opzichte van drie losse kaarten. De kaarten van Tomorrowland raken steevast snel uitverkocht, je zult er dus spoedig bij moeten zijn. 

Openingstijden Tomorrowland

Hoewel het 24/7 feest is op Tomorrowland vindt het programma plaats tussen de volgende openingsuren:

  • Vrijdag 24 juli: 12.00 tot 01.00 uur
  • Zaterdag 25 juli: 12.00 tot 01.00 uur
  • Zondag 26 juli: 12.00 tot 00.00 uur

 

Overnachten

Tomorrowland beschikt ook over een heuse camping, die Dreamville is genoemd. Als je wilt overnachten op de camping dient gekozen te worden voor het weekendarrangement dat € 242,50 kost. De camping is al geopend vanaf donderdag 11.00 uur. Het campingterrein sluit de deuren op maandag 12.00 uur. Ook veel mensen overnachten in een hotel in de omgeving. Via onderstaande vind je een overzicht van voordelige hotels in de omgeving.