Kalender » Electronic Family 2016

Electronic Family 2016 - Amsterdamse Bos

electronicfamily.jpg

De lekkerste dancebeats en elektronische muziek worden tijdens Electronic Family weer ten gehore gebracht. Electronic Family is een echt zomerfestival waarbij je kunt genieten van heerlijke dancemuziek in zomerse sferen. Electronic Family vindt plaats in het Amsterdamse Bos en de volgende editie staat op de agenda op zaterdag 23 juli 2016.

Entreetickets

Electronic Family trekt bezoekers uit binnen- en buitenland. Toegang tot Electronic Family kost € 49,- per persoon. Tevens zijn er zogenoemde Family Tickets voor € 45,- per persoon, maar deze zijn spoedig uitverkocht.

Openingstijden

Het festival begint om 12 uur in de middag. Informatie over de programmering van de DJ's en de line-up zijn te vinden op de website van Electronic Family.

Locatie

De locatie van Electronic Family is een bijzondere, het festival vindt namelijk midden in het Amsterdamse Bos plaats. Deze natuurlijke oase geeft net dat extra relaxte tintje aan het evenement. Omdat het Amsterdamse Bos een van de weinige natuurgebieden in de hoofdstad is, vraagt de organisatie de bezoekers van Electronic Family wel om respectvol om te gaan met het gebied en bijvoorbeeld geen afval achter te laten.

Bezoeken Electronic Family

Kom je uit de regio? Het perfect vervoersmiddel is dan de fiets. Je fiets op je gemak naar het festivalterrein en bent gevrijwaard van de drukte op de wegen en parkeerterreinen. Omdat Amsterdam tevens over een uitermate goede infrastructuur beschikt als het aankomt op openbaar vervoer, zijn bus en trein een goede variant. Het treinstation Amsterdam Zuid-WTC is in combinatie met de speciale pendelbussen een goede manier om te reizen. De pendelbussen vertrekken vanaf de Strawinskylaan. Kom je toch liever met de auto naar Electronic Family? Navigeer dan op de Bosrandweg en volg terplekke de borden die je leiden naar de parkeerterreinen. Let op, je zult wel parkeerkosten moeten betalen.