Kalender » IKEA PLUNDRA

IKEA Sale: start PLUNDRA 2017

ikealogo.jpg

IKEA behoort tot de meest bezochte winkels van Nederland. Het woonwarenhuis biedt dan ook alles op het gebied van wonen en decoratie. Tweemaal per jaar is het uitverkoop bij IKEA, deze periode is ook wel bekend als PLUNDRA. PLUNDRA vindt plaats in januari en juni. Kom alles te weten over deze saleperiode bij IKEA waaronder de vermoedelijke startdatums van IKEA PLUNDRA in januari en in juni 2017. En welke filialen van IKEA doen er mee en welke producten zijn er met korting te koop?

PLUNDRA IKEA

Woonwarenhuis IKEA staat bekend vanwege de betaalbare woonartikelen voor in huis. Of je nu artikelen zoekt voor de badkamer, woonkamer of slaapkamer; bij IKEA hebben ze het. En dan zijn er natuurlijk nog de decoratieve producten. Wie een woning wil inrichten komt dus al snel bij IKEA terecht. Tweemaal per jaar zijn de prijzen extra laag tijdens de saleperiode PLUNDRA. De uitverkoop geldt voor een deel van het assortiment en de kortingen liggen tussen de 30 en 70%.

PLUNDRA 2017

De datum waarop PLUNDRA plaatsvindt wordt pas kort van tevoren bekend gemaakt, het is dus een beetje gissen wanneer het weer zover is. Vaststaat dat de eerste periode altijd in de maand januari is en de tweede in de maand juni. PLUNDRA  duurt telkens twee weken en start meestal op een maandag en eindigt twee zondagen later. Door de datums van voorgaande jaren dat PLUNDRA plaatsvond te bekijken is een inschatting te maken van wanneer PLUNDRA in 2017 zal starten. De vermoedelijke startdatums en einddatums van PLUNDRA bij IKEA zijn:

  • Maandag 9 tot en met zondag 22 januari 2017
  • Maandag 12 tot en met zondag 25 juni 2017

Producten en assortiment

PLUNDRA is van toepassing op een deel van het assortiment, niet alle producten worden dus met grote kortingen verkocht. Ook kan de uitverkoop per filiaal verschillen. Het ene product kan bij het ene filiaal de helft goedkoper zijn terwijl het bij een ander IKEA filiaal nog voor de normale prijs wordt verkocht. Online is tijdens PLUNDRA te vinden welke artikelen in de uitverkoop zijn en welke niet.

Filialen

Ieder filiaal van IKEA doet mee aan PLUNDRA, hoewel het assortiment dat met korting wordt verkocht kan variëren. Er zijn IKEA filialen in Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht bij Rotterdam, Breda, Delft, Duiven, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hengelo, Utrecht en Zwolle. Informatie over de producten die in de uitverkoop zijn tijdens PLUNDRA vind je hier.

IKEA Family member

Als IKEA Family Member profiteer je extra tijdens PLUNDRA. Op diverse artikelen ontvang je nog eens 10% extra korting wanneer je lid bent van IKEA. Het is overigens gratis om IKEA Family Member te worden, dus aanmelden is altijd verstandig.