Kalender » Toppers in Concert

Toppers in Concert 2016: optredens en tickets

1d073f000f8d41008473f976903ab6d1.jpg

Het grootste muzikale feest van Nederland vindt ieder jaar plaats in de Amsterdam ArenA wanneer de Toppers daar optreden. In een te gekke sfeer genieten tienduizenden bezoekers van de topentertainers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Toppers in Concert is een muziekoptreden maar bovenal een echt feest. Kom meer te weten over Toppers in Concert 2016 zoals de concertdatums, speeltijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Toppers in Concert 2016

De Toppers is een muzikaal trio dat gevormd wordt door Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger. Ieder jaar geven de Toppers een concertreeks in de Amsterdam ArenA waarbij er vooral een geweldig feest wordt gebouwd. De muziek die ten gehore wordt gebracht is een knotsgekke mix van covers, medley’s en eigen werk. Vooral popmuziek die lekker is om mee te zingen wordt er gespeeld en het publiek doet dan ook volop mee. Behalve de drie tenoren treden er ook verschillende gastartiesten op. Ieder jaar wordt een bepaald thema gekozen en er is een dresscode. Toppers in Concert is een heuse concertreeks, met meerdere optredens verdeeld over meerdere dagen. Toppers in Concert vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei 2016. Overigens is er in december nog een concertreeks van de Toppers wanneer ze de Toppers in Concert - Christmas Party of the Year organiseren.

Optredens en tijden 2016

Vooralsnog zijn de volgende optredens van de Toppers in Concert 2016 bevestigd:

  • Vrijdag 13 mei 2016 om 20.30 uur (einde 24.00 uur)
  • Zaterdag 14 mei 2016 om 20.30 uur (einde 24.00 uur)
  • Zondag 15 mei 2016 om 20.30 uur (einde 24.00 uur)

 

Overigens gaat het stadion al om 19.00 uur open. Wil je nog vroeger beginnen? Wanneer je een kaartje hebt kan je al vanaf 14.00 uur gratis de Toppers Fanzone bezoeken.

Tickets en kaartverkoop

Het meezingfeest van het jaar is bij te wonen wanneer je beschikt over een kaartje. Tickets zijn te koop via www.ticketpoint.nl of via het telefoonnummer 0900-0088 (€ 0,45 per minuut). De kosten voor een ticket variëren en zijn afhankelijk van de positie die je inneemt op het veld of de tribune. Veldplaatsen kosten € 72,- per persoon en tribuneplaatsen zijn tussen de € 45 en € 75,- per persoon.

Thema en dresscode 2016

In 2016 is het thema van Toppers in Concert “Royal Night of Disco”. Dit betekent volop spiegelbollen, discomuziek, verlichte dansvloeren en de geweldige sfeer van de discotijd uit de jaren zeventig en tachtig. Hoewel natuurlijk iedereen mag weten wat hij of zij aantrekt is er een dresscode: “Glitter Gold with a Colorful Touch of Disco”. Haal dus snel die plateauzolen, broeken met wijde pijpen, afro-pruiken en discojurkjes uit de kast.

Bezoeken Toppers in Concert

Veel bezoekers van de Toppers in Concert kiezen voor het gemak van de trein en reizen naar treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, om vervolgens in enkele minuten bij het stadion te geraken. Ook met de auto kan je Toppers in Concert bezoeken, er zijn namelijk volop parkeergarages en –terreinen in de buurt. Houd wel rekening met parkeerkosten.