Kalender » Dutch Valley

Dutch Valley 2016 - Spaarnwoude

dutchvalley.jpg

Een muziekfeest met de belangrijkste Nederlandse artiesten, dat is Dutch Valley in een notendop. Op zaterdag 20 augustus 2016 treden weer meer dan honderd Nederlandse artiesten op tijdens Dutch Valley op Recreatiegebied Spaarnwoude. Het is bijna niet te bevatten hoeveel muzikaal talent ons kleine landje herbergt. Met een ticket op zak ben je er gewoon bij en kan je genieten van alle fraaie Nederlandse muzikanten.

Dutch Valley 2016

Tijdens Dutch Valley treden meer dan honderd Nederlandse artiesten op voor een uitzinnig 45.000 koppen tellend publiek. Behalve Nederlandstalige muziek kan je er zowat alle andere muziekstijlen horen zoals rock, pop, hip hop, enzovoorts. Er zijn namelijk maar liefst negen podia, ieder met een eigen identiteit en programmering. Dutch Valley wordt georganiseerd in Velsen Valley, dit is een gedeelte van het Recreatiegebied Spaarnwoude. Velsen Valley staat ook bekend vanwege het bekende dancefestival Dancevalley. De volgende editie van Dutch Valley is op zaterdag 20 augustus.

Programmering en line-up

Van welke muziekstijl je ook houdt, tijdens Dutch Valley heb je keuze volop. De line-up is zoals altijd weer indrukwekkend te noemen, zie hiervoor de website van het muziekfestival. De volgende podia, ieder met een eigen programmering, staan op Dutch Valley:

  • Mainstage: geen specifieke muziekstijl, maar wel de allergrootste artiesten
  • Rockstage: voor wie houdt van gitaarsolo's en denderende drums
  • Go Après Ski Stage: als je van een feestje houdt is dit podium the place to be
  • Mega Piraten Stage: een lach en een traan, hier kan je het levenslied beluisteren
  • Hip Hop Stage: urban muziek en strakke raps
  • BN'er Stage: bekende Nederlanders zullen het programma invulling geven en muzikaal omlijsten
  • 80's & 90's: tophits uit vervlogen tijden, maar uiteraard nog niet vergeten
  • Bij ons in de Jordaan: het échte Amsterdamse geluid uit de Jordaan
  • Tim & Faab: op dit podium komen grote hit uit onder andere de seventies en eighties voorbij

Kaartverkoop

Ticket voor Dutch Valley kunnen alleen worden gekocht via de officiële website van het muziekfestival. Een regulier ticket kost € 35,- per persoon, een ticket voor kinderen € 17,50. Ook kan je kiezen voor vroegboektickets en zelfs VIP tickets. Als VIP mag je naar binnen via een speciale entree en kan je plaatsnemen op het VIP-dek.

Openingstijden

De poorten van Dutch Valley gaan open om 13.00 uur, het evenement is weer afgelopen om 23.00 uur.

Bezoeken Dutch Valley

Het festivalterrein is vlakbij de snelweg A9 gelegen. Borden wijzen je de weg naar een speciale afrit, waarna bewegwijzering je verder leidt naar het parkeerterrein. Een parkeerticket kost € 12,- in de voorverkoop en op de dag zelf € 15,- per auto. Ook met het openbaar vervoer is het Recreatiegebied Spaarnwoude te bereiken. Stap uit op het treinstation Amsterdam Sloterdijk en maak gebruik van de pendelbussen.