Kalender » Valtifest

Valtifest 2016 - NDSM Werf

valtifest.jpg

Complete vrijheid om te doen wat je wilt, een bijzondere outfit, veel kleuren en een ongeëvenaarde vrije sfeer: dat is wat Valtifest zo bijzonder maakt. Bij een bijzonder festival zoals Valtifest hoort ook een bijzondere locatie, het NDSM Werf maakt het plaatje compleet. Zorg dat je compleet op de hoogte bent over Valtifest. Weet waar je kaarten kunt kopen, hoe je de festivallocatie kunt bereiken en wat er tijdens het festival op het programma staat.

Valtifest 2016

Iedere eerste zaterdag van de maand september vindt Valtifest plaats op het NDSM Werf in Amsterdam-Noord. Valtifest is bovenal een muziekfestival, maar ook het culturele aspect wordt niet uit het oog verloren. Als bezoeker van Valtifest zal je al snel opvallen dat de mensen hier anders gekleed gaan dan op andere evenementen. Het is een grote verkleedpartij en mensen lopen er soms carnavalesk bij. De muziek die op Valtifest wordt gespeeld is vooral vernieuwend van aard en creatief.  Wie kiest voor Valtifest kiest niet voor grote namen in de line-up, nee je kiest voor de vernieuwende sfeer. De volgende editie van Valtifest vindt plaats op zaterdag 3 september 2016.

Programma en openingstijden

Valtifest duurt van 12.00 tot 23.00 uur. Gedurende de dag is er volop te beleven dankzij het zeer gevarieerde programma. Kijk alvast op de website van Valtifest voor een overzicht van de programmering.

Ticketverkoop

Een regulier ticket voor Valtifest kost € 45,- per persoon. Ga je met een groep vrienden of familie naar het festival? Het is mogelijk om tickets met 'Clan Korting' te kopen. Vijf kaarten kosten dan slechts € 199,- exclusief servicekosten.

Bezoeken Valtifest

Het NDSM werf ligt aan het IJ, dat tussen Amsterdam-Noord en het centrum van Amsterdam is gelegen. Je kijkt vanaf het festivalterrein dan ook uit over het water. De eenvoudigste manier om Valtifest te bezoeken is door te reizen met de trein en uit te stappen op het treinstation van Amsterdam Centraal. Via een veerpont die elk kwartier vertrekt steek je het IJ over en meer je aan op een steenworp afstand van het NDSM werf. Als je met de auto komt kan je voor € 8,- per auto parkeren aan de Papaverweg in Amsterdam. Vanaf het parkeerterrein loop je via een brug naar de Neveritaweg waar het evenement plaatsvindt.