Home » Autosalon Rotterdam

Autosalon Rotterdam

Het is niet bekend wanneer de volgende editie van Autosalon Rotterdam plaatsvindt.

Een autoshow van formaat vindt dit jaar weer plaats in de Ahoy te Rotterdam. Tijdens de Autosalon heb je de kans om de nieuwste automodellen van alle bekende automerken te bewonderen. Maar er is nog veel meer te beleven. De Autosalon vindt in 2016 plaats van 25 tot en met 27 november 2016. Als je erbij wilt zijn heb je de mogelijkheid kaarten te kopen. Hoe je kaarten koopt, wat de openingstijden zijn en welke automerken aanwezig zijn lees je onderstaand.

Autosalon Rotterdam 2016

Of je nu houdt van klassieke modellen of liever rijdt in de nieuwste auto's, op de Autosalon in Rotterdam wordt er een zeer breed pallet aan automodellen getoond aan de bezoekers. Maar er is meer te beleven dan alleen maar auto's kijken. Wat dacht je van spetterende demonstraties, het rijden van proefritten, optredens van bekende artiesten, enzovoorts.

Automerken

Zowat alle grote en bekende automerken zijn present tijdens de Autosalon. Enkele voorbeelden van bekende merken zijn BMW, Peugeot, Porsche, Toyota, Honda, Ford, Audi en Citroën. Maar ook verschillende exclusieve automerken zullen de bezoeker trakteren op het beste aan wat ze op autogebied te bieden hebben.

Openingstijden

De Autosalon in Rotterdam zal op vrijdag geopend zijn van 13 - 22 uur. Op zaterdag en zondag zijn de deuren geopend van 10 - 18 uur.

Kaartverkoop

De Autosalon Rotterdam is te bezoeken wanneer je in het bezit bent van een toegangsticket. Kaarten zijn te koop via de website van de Autosalon of aan de deur van de Ahoy tijdens het evenement (mits niet uitverkocht). Kaarten kosten ongeveer tussen de € 10,- en € 15,- per persoon. Kinderen kunnen met korting naar binnen. Ook bieden verschillende organisaties met affiniteit met de autobranche kortingskaarten aan, zo organiseert bijvoorbeeld de ANWB vaak kortingsacties voor leden.

Bezoeken Autosalon Rotterdam

De Autosalon vindt plaats in de Ahoy in Rotterdam. Als je met de auto komt kan je je navigatie instellen op de Ahoy-weg 10 in Rotterdam. Het complex is niet ver van diverse snelwegen gelegen en je wordt middels borden en bewegwijzering de weg gewezen. Parkeren is mogelijk bij de Ahoy. Het evenementencomplex is ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Zo zijn de bushalte en metrohalte Zuidplein op enkele minuten afstand gelegen.