Home » Uw Event?

Uw Event op Festipedia?

Festipedia is de plek waar je alle relevante evenementen, festivals en beurzen van Nederland en België zult vinden. Het doel is om onze bezoekers een overzicht te bieden van alle leuke, spannende en niet te missen evenementen. En dat zijn er nogal wat! De festivaldichtheid is nergens hoger dan in Nederland en België. Festipedia heeft geen belangen in of banden met organisatoren. Festipedia richt zich op de bezoeker en we stellen onszelf altijd de volgende vraag: “Welke evenementen zijn écht de moeite waard om te bezoeken?”

Evenement toevoegen

Heeft u het idee dat uw evenement, festival of beurs absoluut de moeite waard is om te bezoeken? Dan hoort dit evenement zeker op Festipedia thuis. Door het grote aantal aanvragen voor plaatsing op Festipedia vragen we een vergoeding voor het plaatsen van een evenement. De kosten bedragen € 50,- exclusief BTW. Dit is een eenmalige kostenpost, de informatie op de pagina wordt ieder jaar gratis door ons geüpdate. U krijgt voor dit bedrag het volgende:

  • Een eigen pagina over uw evenement
  • Plaatsing op de Jaarkalender
  • Plaatsing in het overzicht met beurzen, festivals of evenementen (1 van de 3)

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van het aanbod voor plaatsing van uw evenement, beurs of festival? Neem dan contact op met ons via onderstaande contactformulier.