Home » Uw Event?

Uw Event of Promotie?

Zorg voor extra aandacht voor uw event, festival of beurs

Festipedia is de plek waar je alle relevante evenementen, festivals en beurzen van Nederland en België zult vinden. Het doel is om onze bezoekers een overzicht te bieden van alle leuke, spannende en niet te missen evenementen. En dat zijn er nogal wat! De festivaldichtheid is nergens hoger dan in de Lage Landen. Festipedia heeft geen belangen in of banden met organisatoren. Festipedia richt zich op de bezoeker en we stellen onszelf altijd de volgende vraag: “Welke evenementen zijn écht de moeite waard om te bezoeken?”.

Onze mogelijkheden

Heeft u het idee dat uw evenement, festival of beurs absoluut de moeite waard is om te bezoeken? Of wenst u gewoon wat extra aandacht voor uw evenement? Dan bent u bij Festipedia aan het juiste adres. Enkele voorbeelden van onze mogelijkheden zijn:

Optie 1:

Uw event een eigen pagina op Festipedia

c06996f60481494e8ba6371ea4d18970.jpg

Wat houdt het in?

Uw event krijgt exposure op een van de best bezochte evenementensites van Nederland. Dit gaat via:

- Een eigen evenementpagina

- Wij actualiseren ieder jaar uw pagina en gegevens gratis

- Plaatsing event in de Jaarkalender

Plaatsing event in Weekkalender welke ook op de homepage zichtbaar is

Plaatsing in het overzicht met beurzen, festivals of evenementen (1 van de 3)

Kosten

We brengen voor deze optie eenmalig € 50 in rekening. De pagina zullen we vervolgens ieder jaar gratis actualiseren. Dit doen wij zonder dat het u tijd kost.

Optie 2:

Plaats een advertentie op Festipedia

eca754205ce14ca99be9c6d65901623d.jpg

Wat houdt het in?

Uw advertentie krijgt exposure op een van de best bezochte evenementensites van Nederland. U kunt zelf aangeven waar uw advertentie moet komen staan, dit kan variëren van 1 pagina tot op iedere pagina. Ook zijn er vaak volop mogelijkheden qua advertentieformaat.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden te adverteren op Festipedia.

Optie 3:

Organiseer een winactie samen met Festipedia

Salaris.jpg

Wat houdt het in?

Er zijn verschillende soorten winacties. De meest bekende is die waarbij gratis toegangstickets te winnen zijn. Winacties zijn interessant voor uw event (publiciteit) en voor onze lezers (daarmee zijn wij dan weer blij). Winacties kunnen via Festipedia worden gecommuniceerd op de eigen evenementpagina, via de toppers van de week en via social media.

Kosten

In de meeste gevallen kost u dit niks, behalve natuurlijk de gratis toegangstickets of andere items die er gewonnen kunnen worden. 

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw evenement, beurs of festival op Festipedia plaatsen? Of wilt u eerst meer vrijblijvende informatie?

 

Neem dan contact op met ons via onderstaande contactformulier.