Home » Halloween party

Halloween party: zo organiseer je een griezelfeest

halloweenparty.jpg

Ben je uitgenodigd op een Halloween party of geef je misschien zelf een feest? Een Halloween party is net als een gewoon feest, alleen staat alles dan in het teken van griezelen. En dat maakt het dus weer een heel bijzonder feest. Maar hoe zorg je voor een geslaagde Halloween party? We hebben diverse tips op een rij gezet waarmee je kunt scoren met eten en hapjes, decoratie, muziek, eten, kostuums en versieringen.

Decoratie

Of je de Halloween party thuis of in een gehuurde locatie geeft maakt niet uit, je zult met Halloween versieringen en decoratie de ruimte zo eng mogelijk moeten aankleden. Het begint natuurlijk met zwarte ballonnen, kaarsen, nepbloed en slingers. Hang spinnenwebben op inclusief harige grote spinnen. Maar je maakt het pas echt eng met dingen zoals jack-o’-lanterns, skeletten, afgehakte vingers, heksen, spoken, weerwolven, slangen, demonen, enzovoorts. Op deze pagina vind je alles over Halloween decoratie. Ook leuk om te gebruiken als decoratie zijn silhouetten achter ramen zodat het van buiten al extra eng lijkt.

Kostuum

Op een Halloween feest is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen eng verkleed komt. Er zijn ontelbaar veel goede Halloweenkostuums te koop. Bekende voorbeelden zijn natuurlijk verkleed gaan als vampier, bloedende bruid, zombie, duivel of clown. Tientallen leuke ideeën voor Halloween kostuums vind je op deze pagina. Wat zo leuk is aan een Halloween kostuum is dat sommige mensen gewoonweg niet meer te herkennen zijn, ze gaan vaak ook helemaal op in hun rol waardoor hilariteit is gegarandeerd.

Eten en hapjes

Als je op je Halloween party hapjes wilt serveren biedt dit enorm leuke kansen. Er zijn complete kookboeken en websites met speciale Halloween recepten. Er zijn Halloween snoepgoed, snacks, complete maaltijden, drinken, enzovoorts. Voorbeelden zijn natuurlijk bloedrood drinken, afgehakte heksenvingers (gemaakt van lange vingers), enzovoorts. Op Allerhande van Albert Heijn hebben ze diverse handzame Halloween recepten geplaatst. Wil je het echt spectaculair maken? Bekijk dan deze website waar ze echt de meest prachtige creaties hebben gemaakt. Deze gerechten durf je gewoonweg bijna niet te eten, zo echt en realistisch eng.

halloweenrecepten1.png

Bron: Boredpanda.com

halloweenrecepten2.png

Overig

  • Muziek: er is speciale Halloweenmuziek te koop die het perfect doet als achtergrondgeluid of om bijvoorbeeld op het toilet te laten horen. Wil je graag enge muziek draaien via de speakers? Onder andere radiozender 3FM heeft een Halloween toplijst samengesteld waarop de beste Halloween popmuziek staat met onder andere klassiekers als Thriller van Michael Jackson
  • Speciale Halloweenactiviteiten: spookverhalen vertellen, geesten oproepen, enzovoorts

Direct naar: