Home » Kortingscode H&M

Kortingscode H&M: bespaar op je online aankopen

H&M is al vele jaren zeer populair als het aankomt op mode en kleding. Een bezoek aan een stad is niet compleet zonder even de H&M binnen te wandelen. Ook de online webwinkel van H&M wordt zeer goed bezocht en behoort tot de toppers uit het modesegment. Extra voordelig shop je online wanneer je een kortingscode hebt. Met de kortingscode ontvang je korting op het bedrag dat je moet betalen. Kom meer te weten over de kortingscodes van H&M en vind de beste H&M kortingscodes. Of ga direct naar de webshop van H&M voor kortingen.

Kortingscode H&M

De wereld van de kortingscodes is niet de meest doorzichtige. Dat is natuurlijk logisch want winkelketens gebruiken ze als promotie maar onbeperkt gebruik is niet in het voordeel van H&M. De beste methode om een kortingscode van H&M te vinden is door de websites met kortingscodes te bezoeken en de aldaar gepresenteerde kortingscodes uit te proberen. Vaak werken de H&M kortingscodes niet allemaal, maar als je het niet probeert zal je ook geen korting krijgen. Sommige actie- en kortingscodes kan je eenmalig gebruiken.

Pak die korting

H&M werkt vaak met dezelfde cijfercodes die recht geven op korting. Maak gebruik van onderstaande kortingen:

  • 25% korting + gratis bezorging: 3328
  • 25% korting op duurste artikel: 1319
  • 10% korting: 1304
  • 25% korting op de eerstvolgende bestelling: schrijf je in voor de H&M nieuwsbrief

Overige kortingscodes

Zoals gezegd werken niet altijd alle kortingscodes van H&M op ieder moment, maar door uit te proberen lukt het soms wel. In het verleden (en nu ook nog soms) waren de volgende cijfercodes ook actief als korting: 0307, 0956, 1099, 0142, 9899, 1242, 0230, 9563, 0560, 9910, 9690 en 0252.

Hoe gebruiken

De kortingscodes kan je gebruiken tijdens het afrekenproces. Gedurende het afrekenen krijg je op een gegeven moment de mogelijkheid om een kortingscode in te vullen. Als de H&M kortingscode werkt wordt de korting direct verrekend met het totaalbedrag.

Korting bij H&M

Er zijn, naast het gebruik van kortingscodes, nog meer manieren om te profiteren van kortingen op je H&M aankopen. Bezoek bijvoorbeeld de H&M outlet op de website van H&M waar continu artikelen met korting worden verkocht. Een andere populaire kortingsperiode zijn de H&M zomersale en wintersale. Je vindt op H&M wintersale en H&M zomersale de startdatums van deze uitverkoopperiodes.