Kalender » A State of Trance

A State of Trance 2017 – Jaarbeurs Utrecht

astateoftrance.jpg

Het grootste trancefestival ter wereld strijkt op 18 februari 2017 weer neer in de Utrechtse Jaarbeurs. Liefhebbers van trancemuziek kunnen de hele nacht genieten van deze dancestroming tijdens A State of Trance. Menig grote naam uit de internationale dancescene zal achter de draaitafels staan. Onderstaand alle informatie over A State of Trance zoals adres en locatie, line-up, openingstijden, tickets en kaartverkoop, kortingen en bereikbaarheid.

A State of Trance 2017

Trance is een van de meest geliefde stromingen uit de dancemuziek. Het grootste trancefeest is natuurlijk A State of Trance. Begonnen in Nederland vinden de A State of Trance feesten tegenwoordig ook in het buitenland plaats, bijvoorbeeld in Australië, India, Argentinië, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, enzovoorts. Maar natuurlijk wordt Nederland niet vergeten en daarom vindt er ook in de Jaarbeurs in Utrecht een feest van A State of Trance plaats. A State of Trance vindt plaats op zaterdag 18 februari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Om A State of Trance te mogen bezoeken geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Minderjarigen onder begeleiding van een volwassene worden ook niet toegelaten. Tickets kunnen via de website van A State of Trance worden gekocht en kosten € 55,50 voor een regulier ticket. Een VIP ticket kost € 85,50. Dan zijn er nog tal van aanvullende opties bovenop je kaartje. Je kunt bijvoorbeeld al vooraf tokens bestellen zodat je niet in de rij hoeft te staan voor de consumptiekassa. Ook kan je kiezen voor een cadeau als toevoeging aan je ticket. Op dit moment zijn er geen kortingsacties actief. Wie vroegtijdig tickets koopt betaalt het voordeeltarief van € 49,50 voor een regulier ticket en € 79,50 voor een VIP ticket.

Line-up en openingstijden

De line-up is momenteel nog niet bekend gemaakt, deze zal te zijner tijd volgen op de website van het festival. A State of Trance vangt aan om 21.00 uur.

Bezoeken A State of Trance

De Jaarbeurs in Utrecht is de plek waar A State of Trance wordt georganiseerd. Het adres van deze locatie is Jaarbeursplein 6. Het is zeer eenvoudig om te reizen met het openbaar vervoer. Naast de Jaarbeurs is namelijk het grootste treinstation van Nederland gelegen: Utrecht Centraal. De loopafstand bedraagt zelfs maar enkele minuten. Ook beschikt de Jaarbeurs over duizenden parkeerplaatsen waar je voor € 3,- per uur (€ 14,- maximum dagtarief) kunt parkeren.