Kalender » Concert at Sea

Concert at Sea: 1 - 2 juli 2016

concert-at-sea.jpg

Op de Brouwersdam in Zeeland, omgeven door water, wordt ieder jaar Concert at Sea georganiseerd. De unieke ligging en de relaxte sfeer zorgen voor een groeiende groep fans van Concert at Sea. Het evenement duurt twee dagen en overnachten is mogelijk. Concert at Sea wordt overigens georganiseerd door de Zeeuwse band BLØF.

Concert at SEA 2016

Sinds enkele jaren is Concert at Sea een tweedaags muziekfestival en ook in 2016 is dit het geval. Ieder jaar weer treden er vooraanstaande nationale en internationale muzikanten op. Het festival vindt plaats op de Brouwersdam in Zeeland, waardoor het terrein omgeven is door water. De bekende Zeeuwse band BLØF organiseert het muziekfestival overigens niet alleen, ze doen dit in samenwerking met de ondernemersvereniging van het bekende toeristische dorp Renesse. Bezoekers van Concert at Sea prijzen het muziekfestijn vanwege de gemoedelijke sfeer. De volgende editie van Concert at Sea is op 1 en 2 juli 2016.

Tickets en kaarten

Tickets kunnen worden gekocht via de website van Concert at Sea of via wederverkopers. Bezoekers van Concert at Sea kunnen kiezen voor een dagkaart wanneer ze maar één van de twee dagen het festival willen bezoeken. Meerdaagse bezoekers kiezen voor een weekendkaart, eventueel in combinatie met een overnachting op de camping. Wanneer je waarde hecht aan wat meer luxe is zelfs mogelijk om een bungalow te huren. Tenslotte kan er worden gekozen voor een hotelovernachting in de buurt:

Adres

Zoals al eerder aangegeven wordt Concert at Sea georganiseerd op de Brouwersdam, die de Noordzee en het Grevelingenmeer van elkaar scheidt. Het festival is te bereiken door simpelweg de Brouwersdam op te rijden via de N57 en de verkeersborden 'P Concert at Sea' te volgen. Het adres is Brouwersdam 1 in Scharendijke. Het parkeren is overigens niet gratis en kost € 12,50 per dag. Vanaf de bungalowparken en campings rijden pendelbussen naar het festivalterrein. Ook rijden er pendelbussen tussen het Transferium in Renesse en Concert at Sea. Vanuit het Transferium zijn andere vormen van openbaar vervoer te bereiken.

concert_at_sea_.jpg