Kalender » Fields of Joy

Fields of Joy 2016: tickets en festivaltijden

fieldsofjoy.png

Fields of Joy is een van de meest diverse zomerfestivals van het jaar. Een uitgebreid muzikaal programma en diverse podia zorgen ervoor dat elk muziekgenre aan bod komt. Maar ook lekker eten en drinken behoort tot de kernwaardes van Field of Joy. Fields of Joy is een tweedaags festival met de mogelijkheid om te overnachten. Kom meer te weten over Fields of Joy 2016 zoals tickets en kaartverkoop, festivaltijden, programma en line-up, bereikbaarheid en hotels.

Fields of Joy 2016

Fields of Joy presenteert zich als het festival waar je je zintuigen kunt laten prikkelen. Dat wordt gedaan met een goede mix van muziek die ten tonele wordt gebracht door DJ’s en bands waaronder diverse grote namen. Er is niet één muziekgenre dat op het programma staat, op Fields of Joy hoor je bijvoorbeeld dance, rock, pop, feestmuziek, hiphop en ga zo maar door. Dankzij het festivalterrein, rondom het water van het Hulsbeek, heerst er een echte zomervibe. Ook goed eten en drinken is zeer belangrijk tijdens Fields of Joy en er zijn dan ook vele eettentjes en andere horeca gelegenheden gecreeerd. Tenslotte is er ook ruimte voor kunst. Het muziekfestival Fields of Joy bestaat uit twee dagen, op vrijdagavond is er een pre-party en op zaterdag het festival. . De eerstvolgende editie van Fields of Joy staat gepland op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2016.

Festivaltijden en line-up

De complete line-up van Fields of Joy vind je op de website van het muziekfestival. De festivaltijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 15 juli: 18.00 – 01.00 uur (pre-party)
  • Zaterdag 16 juli: 13.00 – 01.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Fields of Joy zijn te koop via Ticketmaster. Omdat Fields of Joy twee dagen duurt is het mogelijk om dagtickets of een combiticket te kopen. Een dagticket voor de vrijdag kost € 18,-. Een ticket voor zaterdag kost € 42,- per persoon. Om zowel de pre-party op vrijdag als de festivaldag op zaterdag bij te wonen koop je een combiticket voor € 52,-. Voor kinderen tussen de 10 en 18 jaar geldt een kortingstarief.

Bezoeken Fields of Joy

Fields of Joy vindt plaats op recreatiegebied Hulsbeek in Oldenzaal. Er is een parkeerterrein ingericht voor de bezoekers die met de auto komen. Met behulp van borden word je vanaf de snelweg naar de parking geleid. Het dichtstbijzijnde treinstation is dat van Oldenzaal. Doordat Fields of Joy twee dagen duurt is het mogelijk om te overnachten op het festivalterrein. Je slaapt op een strand bij het water in je tent en kunt ’s morgens dus heerlijk zwemmen als je wilt. Als kamperen niet helemaal je ding is bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om een hotelkamer te boeken: