Kalender » Huishoudbeurs

Huishoudbeurs: 18 – 26 februari 2017

huishoudbeurs.jpg

De huishoudbeurs is de gezelligste beurs van Nederland. In tegenstelling tot de naam aangeeft is de Huishoudbeurs veel breder dan alleen een beurs voor huishoudelijke doeleinden. Alle consumenten (vooral vrouwen) zullen zich vermaken op de Huishoudbeurs met de laatste trends op het gebied van wonen maar ook mode, vakanties, eten en drinken, make-up, etcetera. Om het programma nog leuker te maken zijn er ook modeshows, workshops en muzikale optredens van verschillende bekende artiesten. De Huishoudbeurs vindt plaats van 18 tot en met 26 februari 2017 in de Amsterdam RAI.

Huishoudbeurs 2017

Een van de bekendste en oudste beurzen van Nederland is de oergezellige Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI. Je vindt er alles over mode, eten, wonen, vrije tijd, wonen, interieur en optredens van artiesten. De Huishoudbeurs bestaat overigens al sinds het jaar 1955, toen de beurs nog echt voor huisvrouwen was. Tegenwoordig is de Huishoudbeurs dus voor iedereen geschikt en is het bovenal een gezellig en zeer divers dagje uit. De volgende editie van de Huishoudbeurs is van 18 tot en met 26 februari 2017.

Tickets en kaarten

Bezoekers van de Huishoudbeurs kunnen online via de website van de Huishoudbeurs kaarten kopen voor € 17,50 per persoon. Ook is het mogelijk, indien niet uitverkocht, voor € 19,50 tickets aan de deur te kopen. Koop je reeds online in de voorverkoop je kaarten? Dan betaal je € 15,95 per ticket. De extra vroege kopers (Early Birds) betalen zelfs maar € 9,-. Kinderen jonger dan 5 jaar mogen gratis naar binnen, kinderen tot en met 12 jaar betalen het kortingstarief van € 5,50. Je kunt ook kiezen om de Huishoudbeurs 's avonds te bezoeken op donderdag 23 en vrijdag 24 februari, een avondticket is geldig vanaf 17.00 uur en kost € 10,50 per persoon. 

Openingstijden Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs heeft de volgende openingstijden in 2017:

  • Zaterdag 18 tot en met woensdag 22 februari: 11 - 18 uur
  • Donderdag 23 en vrijdag 24 februari: 11 - 22 uur
  • Zaterdag 25 en zondag 26 februari: 11 - 18 uur

Bezoeken Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs vindt plaats in de Amsterdam RAI, het adres hiervan is Europaplein 22. Aangezien het treinstation Amsterdam RAI om de hoek is gelegen is de trein een perfect vervoersmiddel. Bezoekers met de auto kunnen parkeren in een van de parkeergarages bij de RAI of op de P-RAI parkeerterreinen (pendelbus naar RAI). Parkeren is niet gratis, houd dus rekening met parkeerkosten. Een extra relaxte dag heb je wanneer je overnacht in een van de voordelige hotels nabij de RAI en Huishoudbeurs, ideaal om te combineren met een dagje Amsterdam de dag ervoor of erna.

Negenmaandenbeurs

Deels gelijktijdig met de Huishoudbeurs vindt ook de Negenmaandenbeurs plaats in de RAI. Je hebt met je ticket voor de Huishoudbeurs ook toegang tot de Negenmaandenbeurs (22 - 26 februari 2017). De Negenmaandenbeurs is de beurs speciaal gericht op zwangere vrouwen, baby's en kinderen.