Kalender » Lief Festival

Lief Festival 2016 - Strijkviertel Utrecht

lieffestival.jpg

Lief Festival is één van de laatste outdoor dancefeesten van de zomer. Een mooi moment om nog eens te genieten van de lekkerste dancebeats in de buitenlucht voordat de herfst haar intrede zal doen. Lief Festival wordt georganiseerd in het Recreatiegebied Strijkviertel te Utrecht. Kom alles te weten over hoe je Lief kunt bijwonen, waar je kaarten kunt kopen, wat de line-up is en hoe het met de bereikbaarheid is gesteld

Lief Festival 2016

Tijdens Lief Festival vier je het leven en kan je heerlijk met je vrienden dansen op goede dancemuziek van aansprekende DJ's. Als je een subgenre moet noemen dat de boventoon voert op Lief dan is dat toch wel techno. Maar ook andere dancestijlen komen ruimschoots aan bod. En dat alles vindt wederom plaats aan het water, wat het geheel nog eens extra zomers maakt. Nu nog hopen op een lekkere zomerzon en het kan niet meer fout. Lief Festival vindt plaats op zaterdag 3 september 2016.

Line-up en timetable

Tijdens Lief Festival heb je de keuze uit meerdere podia, je kunt dus zelf kiezen welke DJ je wilt bezoeken. Om te voorkomen dat je er achteraf achterkomt een bepaald optreden te hebben gemist, kan je de timetable raadplegen. Deze is verkrijgbaar op het festival. Vooraf kan je de line-up en timetable ook alvast bekijken op de website van Lief Festival. Overigens duurt Lief Festival van 12.00 tot 23.00 uur.

Kaartverkoop

Tickets voor Lief Festival kosten € 39,50 per persoon. Overigens geldt dat hoe vroeger je een kaartje koopt hoe meer korting je krijgt. In het eerste deel van de voorverkoop kost een kaartje namelijk maar € 29,50. In de tweede fase wordt de prijs opgevoerd naar € 32,50,-  alvorens de prijs op het reguliere niveau uitkomt.

Bezoeken Lief Festival

Bezoekers die met de auto naar Utrecht komen kunnen navigeren op het adres Strijkviertel 32. Je zult merken dat wanneer je het festivalterrein nadert je aan de hand van borden de goede weg wordt gewezen naar onder andere het parkeerterrein. Het is ook mogelijk om met de trein naar Lief Festival te komen. Stap uit op treinstation Utrecht Centraal en rijd verder met een van de pendelbussen die aan de kant van de Jaarbeurshallen staan. Als je niet ver van Strijkviertel woont is de fiets het aangewezen vervoersmiddel.