Kalender » Nationale Gezondheidsbeurs

Nationale Gezondheidsbeurs 2017 – Jaarbeurs Utrecht

nationalegezondheidsbeurs.jpg

Het grootste beursevenement voor consumenten op het gebied van gezond leven en gezondheid is de Nationale Gezondheidsbeurs. Maar liefst 300 exposanten tonen de ongeveer 40.000 bezoekers de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid. De Nationale Gezondheidsbeurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Onderstaand volgt alle informatie over de Nationale Gezondheidsbeurs 2017 zoals adres en locatie, openingstijden, tickets en kaarten, kortingsacties, programma en bereikbaarheid.

Nationale Gezondheidsbeurs 2017

Dat de Nationale Gezondheidsbeurs het grootste evenement op het gebied van gezondheid en een gezonde levensstijl is, was al langer bekend. De beurs is ingedeeld volgens zes thema’s, namelijk Eten & Drinken, eHealth & Technologie Medisch & Zorg, Body & Mind, Beauty & Verzorging en Sport & Avontuur. De Gezondheidsbeurs is een interactief evenement waarbij de bezoeker volop de mogelijkheid heeft om ook zichzelf te laten screenen en deel te nemen. Laat bijvoorbeeld je cholestorol opmeten, ervaar zelf nieuwe trends en ontwikkelingen, ontmoet inspirerende sprekers, enzovoorts. De eerstvolgende editie van de Nationale Gezondheidsbeurs vindt plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 februari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Om de Nationale Gezondheidsbeurs bij te wonen kunnen tickets worden gekocht via het telefoonnummer 026-3779736 of via de website tijdens de online voorverkoop. Een ticket kost € 20,- per persoon (exclusief € 1,50 bestelkosten). Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen entree te betalen en mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Vooralsnog zijn er geen kortingsacties bekend gemaakt.

Openingstijden

Er zijn geen avondopeningen, iedere dag heeft de Gezondheidsbeurs dezelfde openingstijden. Het vierdaagse evenement de Nationale Gezondheidsbeurs heeft de volgende openingstijden:

  • Donderdag 2 februari: 10.00 – 17.30
  • Vrijdag 3 februari: 10.00 – 17.30
  • Zaterdag 4 februari: 10.00 – 17.30
  • Zondag 5 februari: 10.00 – 17.30

Bezoeken Nationale Gezondheidsbeurs

De Nationale Gezondheidsbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, het adres van deze beurslocatie is Jaarbeursplein 6 te Utrecht. Er zijn voldoende parkeerplaatsen rondom het complex. De parkeerkosten bedragen € 3,-  per uur met een maximaal dagtarief van € 14,-. Uiteraard kan je ook met het openbaar vervoer reizen, zo ligt het treinstation Utrecht Centraal langs de Jaarbeurs en ben je dus vanuit de trein in enkele minuten op de Gezondheidsbeurs. In de stad Utrecht vind je tientallen goede hotels wanneer je wilt overnachten: