7th Sunday

Last update: 04-12-2019

In Noord-Brabant barst het van de grote dancefestivals en één van de allerbeste is 7th Sunday. Dit dancefestival vindt ieder jaar plaats op festivalterrein de Roost in Erp en trekt ieder jaar weer tienduizenden bezoekers. 7th Sunday weet op een prima wijze grote namen te combineren met aanstormend talent. Het festival dankt haar naam aan Pinksteren dat zeven zondagen na Pasen is. Kom alles te weten over 7th Sunday 2020 zoals informatie over tickets en kaartverkoop, programma en line-up, start- en eindtijden en natuurlijk de manieren hoe 7th Sunday te bereiken is.

7th Sunday 2020

Danceliefhebbers vinden op 7th Sunday absoluut hun gage, vooral wanneer ze houden van de muziekgenres house, electro, hardstyle, techno en techhouse. Met minstens tien podia is er ook volop keuze voor de bezoeker; maak voor jezelf een programma aan de hand van de timetable of struin juist lekker rond en laat je verrassen door de vele tientallen dj’s en artiesten die optreden gedurende 7th Sunday. Het dancefestival 7th Sunday is bovenal een heerlijk zomers feestje en speelt zich daardoor buiten af op een prachtige locatie in de natuur. 7th Sunday vindt plaats op zondag 31 mei 2020, wat valt op Eerste Pinksterdag. Hier dankt het festival dan ook haar naam aan, Pinksteren valt namelijk op de zevende zondag na Pasen. Nog een voordeel aan deze datum: de dag erop zijn de meeste mensen ook vrij dankzij tweede Pinksterdag.

Programma en line-up

Het terrein van 7th Sunday zal geopend zijn om 13.00 uur, het evenement is om 01.00 uur afgelopen. De line-up en het programma zijn te vinden op de website van 7th Sunday.

Tickets en kaartverkoop

Er is nog niets bekend over de ticketinfo voor 2020

Een normaal ticket kost € 54,50 per persoon en is te koop via de website van het festival. Extra genieten doe je met een VIP ticket waarmee je recht hebt op een plaats op het VIP dek. Een VIP ticket kost € 74,50 per persoon. Tenslotte is er ook nog een combiticket te koop voor € 84,50 per persoon. Een combiticket geeft entree tot 7th Sunday en Harmony of Hardcore. De genoemde prijzen zijn exclusief fees. Om toegang te krijgen tot 7th Sunday moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Bezoeken 7th Sunday

7th Sunday wordt georganiseerd op het festivalterrein De Roost wat zich in het dorp Erp bevindt (nabij Veghel en ook niet ver van Eindhoven). Het adres van De Roost is Keldonkseweg 8 te Erp. Rondom het festivalterrein zijn diverse parkeerterreinen gecreeerd waar je voor € 10,- per voertuig kunt parkeren. Je kunt het best navigeren op het adres van 7th Sunday en vervolgens de borden een aanwijzingen van de parkeerwachters opvolgen. Voor sommige bezoekers is het na afloop van 7th Sunday te laat om nog naar huis te rijden. Veel bezoekers kiezen dan ook voor een hotelovernachting in de omgeving van Erp / Veghel. Bekijk het overzicht van beschikbare kamers en prijzen: