Home » A Day At The Park

A Day at the Park is gestopt na tien succesvolle edities. In 2019 is er dus geen A Day at the Park!

A Day At The Park is een dancefestival waar bekende DJ's en aanstormend talent hun draaikunsten vertonen. Het evenement vindt plaats in het Amsterdamse Bos. Behalve dancemuziek staat er ook theater en kunst op het programma. De relaxte sfeer midden in de natuur maakt A Day At The Park een bijzonder feest dat ieder jaar weer grote aantallen mensen naar het Amsterdamse Bos doet komen. In 2017 is het helaas de final edition, je leest het goed, A Day at the Park stopt ermee na 2017.

A Day At The Park 2017

Wat A Day At The Park zo bijzonder maakt is de intieme sfeer die er heerst. Uiteraard komt dit mede doordat de locatie een prachtige groene plek is in de grootste stad van Nederland. Toch is het een festival van formaat, ook gezien het feit dat er meerdere podia zijn. De volgende editie van A Day At The Park is op zaterdag 15 juli 2017. Er staan weer vele bijzondere DJ's op het programma. Deze editie belooft een zeer speciale te worden en dat komt doordat het de allerlaatste editie van A Day at the Park zal zijn. Na 2017 stopt het dancefestival ermee na exact tien edities.

Programma

A Day At The Park begint om 12.00 uur 's middags en duurt tot 24.00 uur 's nachts. De optredens duren overigens tot 23.00 uur. De line-up en de programma indeling volg je via de website van A Day At The Park.

Ticket kopen

Om A Day At The Park te bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Kaarten kunnen gewoon worden gekocht via de officiële festivalwebsite. Een regulier entreebewijs kost € 49 per persoon. Wie vroeg zijn of haar tickets koopt betaalt het early bird kortingstarief van € 45. De zeer vroege boekers betalen zelfs maar € 39 per persoon.

Bezoeken A Day At The Park

Het dancefestijn vindt plaats in het Amsterdamse Bos, om precies te zijn in het Land van Bosse. Automobilisten kunnen de auto parkeren voor € 15,- op het parkeerterrein bij A Day At The Park. Volg daarvoor de bewegwijzering en borden waarmee je naar het parkeerterrein wordt geleid. Een goed alternatief is het openbaar vervoer. Door uit te stappen op treinstation Amsterdam Zuid-WTC voorkom je de parkeerkosten en eventuele verkeersdrukte onderweg. Vanaf dit treinstation kan je met pendelbussen het festivalterrein bereiken. De pendelbussen starten met rijden vanaf 11 uur 's morgens. De kosten voor de pendelbus bedragen voor een retour € 5,-.