A Day at the Park 2020

A Day At The Park is een dancefestival waar bekende DJ's en aanstormend talent hun draaikunsten vertonen. Het evenement vindt plaats in het Kralingse Bos. Behalve dancemuziek staat er ook theater en kunst op het programma. De relaxte sfeer midden in de natuur maakt A Day At The Park een bijzonder feest dat in 2020 voor het eerst in Rotterdam gehouden wordt.

A Day At The Park 2020

Wat A Day At The Park zo bijzonder maakt is de intieme sfeer die er heerst. Uiteraard komt dit mede doordat de locatie een prachtige groene plek is in één van de grootste steden van Nederland. Toch is het een festival van formaat, ook gezien het feit dat er meerdere podia zijn. De volgende editie van A Day At The Park is op zaterdag 19 september 2020. Er staan weer vele bijzondere DJ's op het programma. Deze editie belooft een zeer speciale te worden en dat komt doordat het de allereerste editie van A Day at the Park zal zijn in het Kralingse bos. Na 10 jaar verhuist het festival van Amsterdam naar Rotterdam.

Programma

A Day At The Park begint om 12.00 uur 's middags en duurt tot 24.00 uur 's nachts. De optredens duren overigens tot 23.00 uur. De line-up en de programma indeling volg je via de website van A Day At The Park.

Ticket kopen

Om A Day At The Park te bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Kaarten kunnen gewoon worden gekocht via de officiële festivalwebsite. Een regulier entreebewijs kost € 49 per persoon. Wie vroeg zijn of haar tickets koopt betaalt het early bird kortingstarief van € 45. De zeer vroege boekers betalen zelfs maar € 39 per persoon.

Bezoeken A Day At The Park

Het dancefestijn vindt plaats in het Kralingse Bos. Automobilisten kunnen de auto parkeren voor € 15,- op het parkeerterrein bij A Day At The Park. Volg daarvoor de bewegwijzering en borden waarmee je naar het parkeerterrein wordt geleid. Een goed alternatief is het openbaar vervoer. Door uit te stappen op treinstation Rotterdam Centraal voorkom je de parkeerkosten en eventuele verkeersdrukte onderweg. Vanaf dit treinstation kan je met de tram het festivalterrein bereiken.