Home » A State of Trance

A State of Trance 2017 – Jaarbeurs Utrecht

c9af8200cb8d45ddb8330c51bfc92bc6.jpg

Er is nog geen info over de editie van 2018 bekend.

Het grootste trancefestival ter wereld strijkt op 18 februari 2017 weer neer in de Utrechtse Jaarbeurs. Liefhebbers van trancemuziek kunnen de hele nacht genieten van deze dancestroming tijdens A State of Trance. Menig grote naam uit de internationale dancescene zal achter de draaitafels staan. Laat je meevoeren door de lekkerste tranceklanken en beleef de avond van je leven. Onderstaand volgt alles informatie over A State of Trance 2017 zoals adres en locatie, line-up, openingstijden, tickets en kaartverkoop, kortingen en bereikbaarheid.

A State of Trance 2017

Trance is een van de meest geliefde stromingen uit de dancemuziek. De muzieksoort kenmerkt zich door een vaak gestage opbouw richting een climax. Trancemuziek is euforisch en melodisch en leent zich daarom prima voor een lekker avondje dansen. Het grootste trancefeest is natuurlijk A State of Trance dat in de Utrechtse Jaarbeurs wordt georganiseerd. A State of Trance is een Nederlands festival dat inmiddels ook in het buitenland plaatsvindt. Er vinden edities plaats in bijvoorbeeld Australië, India, Argentinië, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, enzovoorts. Maar natuurlijk wordt Nederland niet vergeten en daarom vindt er ook ieder jaar in de Jaarbeurs in Utrecht een feest van A State of Trance plaats. A State of Trance vindt plaats op zaterdag 18 februari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Om A State of Trance te mogen bezoeken geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Minderjarigen onder begeleiding van een volwassene worden ook niet toegelaten. Tickets kunnen via de website van A State of Trance worden gekocht en kosten € 55,50 voor een regulier ticket. Een VIP ticket kost € 85,50. Dan zijn er nog tal van aanvullende opties bovenop je kaartje. Je kunt bijvoorbeeld al vooraf tokens bestellen zodat je niet in de rij hoeft te staan voor de consumptiekassa. Ook kan je kiezen voor een cadeau als toevoeging aan je ticket. Op dit moment zijn er geen kortingsacties actief. Wie vroegtijdig tickets koopt betaalt het voordeeltarief van € 49,50 voor een regulier ticket en € 79,50 voor een VIP ticket.

Line-up en openingstijden

De line-up is momenteel nog niet bekend gemaakt, deze zal te zijner tijd volgen op de website van het festival. A State of Trance vangt aan om 21.00 uur.

Bezoeken A State of Trance

De Jaarbeurs in Utrecht is de plek waar A State of Trance wordt georganiseerd. Het adres van deze locatie is Jaarbeursplein 6 (bereken de route). Het is zeer eenvoudig om te reizen met het openbaar vervoer. Naast de Jaarbeurs is namelijk het grootste treinstation van Nederland gelegen: Utrecht Centraal. De loopafstand bedraagt zelfs maar enkele minuten. Ook beschikt de Jaarbeurs over duizenden parkeerplaatsen waar je voor € 3,- per uur (€ 14,- maximum dagtarief) kunt parkeren.

Dress to impress

Nergens lopen mooiere mensen rond als tijdens dancefestivals, iedereen loopt erbij om door een ringetje te halen. Wil je voor je bezoek aan State of Trance ook een nieuwe outfit of schoenen? Koop dan je mode tijdens de uitverkoop en bespaar veel geld. Ga naar het overzicht van winkelketens waar vandaag uitverkoop is.