Home » Affordable Art Fair Amsterdam

Affordable Art Fair Amsterdam

De organisatie achter de Affordable Art Fair is van mening dat kunst voor iedereen betaalbaar moet zijn omdat het iedereens leven kan verrijken. Zoals de naam al impliceert kan je tijdens de Affordable Art Fair kunst kopen welke daadwerkelijk betaalbaar is. Het maakt niet uit of je niet eerder met kunstwerken in aanraking bent gekomen of dat je al jaren een kunstverzamelaar bent. Kom alles te weten over de Affordable Art Fair 2017 zoals tickets en kaartverkoop, openingstijden, locatie, programma en bereikbaarheid.

Affordable Art Fair 2017

Met 65 galerieën boordevol hedendaagse en modern kunst is er op artistiek vlak enorm veel te zien tijdens de Affordable Art Fair. De kunst is gecreëerd door Nederlandse en buitenlandse kunstenaars, waaronder veel jong talent. De kunstwerken zijn al te koop in de prijsklassen van 100 tot 6000 euro per item. Op de Affordable Art Fair komt kunst voor een acceptabel kostenplaatje binnen handbereik. Uiteraard ben je niet verplicht om kunstwerken te kopen, tijdens het evenement kan je ook deelnemen aan workshops, deskundigen raadplegen, lezingen bijwonen, wat eten en drinken, enzovoorts. De Affordable Art Fair duurt van donderdag 2 tot en met zondag 5 november 2017 en vindt plaats in De Kromhouthal / De Overkant.

d7e49ff7edab48b9b1b139f6155e618e.jpeg

Openingstijden

Hoewel het evenement pas op donderdag van start gaat voor het publiek, kunnen genodigden op woensdag 1 november van 18.00 tot 22.00 al terecht bij de Charity Private View. Tijdens de publieksdagen zijn de openingstijden van de Affordable Art Fair als volgt:

  • Donderdag 2 november: 12.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag 3 november: 12.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag 4 november: 11.00 – 20.00 uur
  • Zondag 5 november: 11.00 – 18.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Een entreebewijs voor de Affordable Art Fair kost € 14,- per persoon. Vroege boekers (Earlybirds) betalen een gereduceerd tarief. Personen in het bezit van een studentenpas, C-kaart en senioren (65+) betalen € 12,- per persoon. Het bijwonen van diverse lezingen kost € 5,-. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen gratis naar binnen. 

Bezoeken Affordable Art Fair

De Kromhouthal / De Overkant is de locatie waar de Affordable Art Fair plaatsvindt. Om er te geraken per auto kan worden genavigeerd op het adres Gedempt Hamerkanaal 231 te Amsterdam (bereken route). De auto parkeren is mogelijk op de gratis parkeerplaatsen bij De Overkant en in de nabije omgeving. Het evenement vindt plaats is in Amsterdam Noord gelegen, je kunt hier geraken vanaf treinstation Amsterdam Centraal per pont.