Met Air Miles naar de Efteling

Last update: 19-02-2020

De beste manier om met grote korting de Efteling te bezoeken is met Air Miles. Via Air Miles is namelijk de enige manier om in 2020 helemaal gratis tickets voor de Efteling te kopen. Wanneer je niet genoeg Air Miles hebt kan je echter ook gewoon kaartjes kopen met flinke kortingen. Kom meer te weten over het aankopen van Efteling tickets via Air Miles en betaal nooit meer teveel voor de Efteling. 

Air Miles Efteling

Air Miles zijn natuurlijk een begrip in Nederland als spaarsysteem. De naam duidt op het sparen van vliegmijlen, maar in Nederland is vooral het sparen voor producten en dagjes uit zeer geliefd. Via Air Miles kan je onder andere sparen voor het bekende pretpark Efteling. Dankzij Air Miles is het mogelijk om met korting de Efteling te bezoeken. Wie voldoende Air Miles inlegt kan zelfs helemaal gratis naar de Efteling. Hiermee zijn Air Miles het enige kortingssysteem waarmee je de Efteling gratis kunt bezoeken.

Korting voorjaarsactie

De korting voor de voorjaarsactie is nog niet bekend

Afhankelijk van hoeveel Air Miles je hebt krijg je korting op je Efteling tickets. Dit gaat zelfs zo ver dat je je Efteling tickets helemaal gratis kunt krijgen. Onderstaand volgen het aantal Air Miles en de korting die je krijgt:

  • Tickets zijn te gebruiken tot en met 3 januari 2021
  • Efteling ticket voor € 33 + inleg 1.000 Air Miles
  • Efteling ticket voor € 23 + inleg 2.000 Air Miles
  • Efteling ticket voor € 13 + inleg 3.000 Air Miles

Korting reguliere tickets

Onderstaand volgen het aantal Air Miles en de korting die je krijgt in 2020 (geldig tot en met 3 januari 2021):

  • Efteling ticket voor € 33 + inleg 1.000 Air Miles
  • Efteling ticket voor € 23 + inleg 2.000 Air Miles
  • Efteling ticket voor € 13 + inleg 3.000 Air Miles
  • Efteling ticket gratis + inleg 4.200 Air Miles

Voorwaarden

Wanneer je een ticket voor de Efteling hebt gekocht met Air Miles ben je wel gebonden aan de gebruiksvoorwaarden. Zo is aan het ticket vaak een uiterste gebruiksdatum verbonden. Na afloop van deze datum is het Efteling ticket niet meer geldig. Ook is het niet toegestaan om je ticket door te verkopen aan derden. Een extra voordeeltje dat je hebt is dat je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan, je kunt direct doorlopen tot aan de kaartcontrole. Het tickets is exclusief een parkeerticket welke je ter plekke voor € 12,50 kunt kopen.

Andere kortingsacties

Spaar je nog niet voor Air Miles maar lijkt het je wel wat om ermee te starten? Via deze pagina kan je een kaart aanvragen en starten met het sparen van Air Miles. De eerste 100 Air Miles krijg je direct cadeau.