Home » Airmiles Efteling

Efteling: met Airmiles naar de Efteling

airmilesefteling.png

De beste manier om met grote korting de Efteling te bezoeken is met Airmiles. Via Airmiles is namelijk de enige manier om in 2017 helemaal gratis tickets voor de Efteling te kopen. Wanneer je niet genoeg Airmiles hebt kan je echter ook gewoon kaartjes kopen met flinke kortingen. Kom meer te weten over het aankopen van Efteling tickets via Airmiles en betaal nooit meer teveel voor de Efteling. 

Airmiles Efteling

Airmiles zijn natuurlijk een begrip in Nederland als spaarsysteem. De naam duidt op het sparen van vliegmijlen, maar in Nederland is vooral het sparen voor producten en dagjes uit zeer geliefd. Via Airmiles kan je onder andere sparen voor het bekende pretpark Efteling. Dankzij Airmiles is het mogelijk om met korting de Efteling te bezoeken. Wie voldoende Airmiles inlegt kan zelfs helemaal gratis naar de Efteling. Hiermee zijn Airmiles het enige kortingssysteem waarmee je de Efteling gratis kunt bezoeken.

Hoeveel korting

Afhankelijk van hoeveel Airmiles je hebt krijg je korting op je Efteling tickets. Dit gaat zelfs zo ver dat je je Efteling tickets helemaal gratis kunt krijgen. Onderstaand volgen het aantal Airmiles en de korting die je krijgt in 2017:

  • Efteling ticket voor € 27,50 + inleg 1.000 Airmiles
  • Efteling ticket voor € 22,50 + inleg 1.500 Airmiles
  • Efteling ticket voor € 12,50 + inleg 2.500 Airmiles
  • Efteling ticket gratis + inleg 3.750 Airmiles

Voorwaarden

Wanneer je een ticket voor de Efteling hebt gekocht met Airmiles ben je wel gebonden aan de gebruiksvoorwaarden. Zo is aan het ticket vaak een uiterste gebruiksdatum verbonden. In 2017 met Air Miles aangekochte Efteling e-tickets zijn geldig tot en met 11 februari 2018. Na afloop van deze datum is het Efteling ticket niet meer geldig. Ook is het niet toegestaan om je ticket door te verkopen aan derden.  Een extra voordeeltje dat je hebt is dat je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan, je kunt direct doorlopen tot aan de kaartcontrole.

Andere kortingsacties

Spaar je nog niet voor Airmiles maar lijkt het je wel wat om ermee te starten? Via deze pagina kan je een kaart aanvragen en starten met het sparen van Airmiles. De eerste 100 Airmiles krijg je direct cadeau.