Allerhande Kerstfestival

Last update: 05-10-2019

LAATSTE NIEUWS:

ALLERHANDE KERSTFESTIVAL 2019 GAAT NIET DOOR!

Na drie zeer succesvolle edities, heeft Albert Heijn besloten te stoppen met het Allerhande Kerstfestival. Ter vervanging zal Albert Heijn in 2019 kiezen voor een nieuwe lokale invulling. Het is nog niet bekend hoe deze lokale invulling eruit gaat zien, we houden je hier op de hoogte zodra er meer nieuws bekend is.

Genieten van eten, drinken en in een gezellige kerstsfeer jezelf voorbereiden op het kerstdiner; dat is het Allerhande Kerstfestival. Dit Kerstfestival is een verlengstuk van het tijdschrift Allerhande, wat weer onderdeel uitmaakt van Albert Heijn. Tijdens het Allerhande Kerstfestival kan je volop inspiratie op doen voor bijvoorbeeld het kerstdiner. Doe mee aan live kooksessies en workshops, verzamel de lekkerste recepten en zie wat de laatste trends zijn. Kom meer te weten over het Allerhande Kerstfestival 2017 inclusief informatie over openingstijden, adres en locatie, tickets en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Allerhande Kerstfestival 2017

Het tijdschrift Allerhande van Albert Heijn heeft een trouwe schare lezers. Vooral gedurende de feestdagen vormt Allerhande een bron van inspiratie voor honderdduizenden mensen. De geweldige kerstsfeer wordt vertaald naar een eigen evenement, namelijk het Allerhande Kerstfestival. Tijdens het Kerstfestival staat alles in het teken van het kerstdiner. Bezoekers vinden er de heerlijkste producten, tips en trends en recepten. Ook is het Allerhande Kerstfestival een interactief evenement want bezoekers kunnen deelnemen aan bijvoorbeeld kooksessies of workshops. Diverse culinaire experts zijn aanwezig om hun visie te geven over het kerstdiner. Tenslotte kan je ook genieten van muzikale optredens.  Het Allerhande Kerstfestival vindt plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 december 2017.

Tickets en kaartverkoop

Het Allerhande Kerstfestival wordt dagelijks door ruim tienduizend mensen bezocht. Tickets voor het Allerhande Kerstfestival zijn te koop via de website van het evenement. Een ticket kost € 15 per volwassene. Kinderen van 6 tot en met 17 jaar betalen het gereduceerde tarief van € 10. Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen het Allerhande Kerstfestival gratis bezoeken. Wanneer je een kaartje koopt moet je kiezen voor een entreetijd. De reden dat hiervoor wordt gekozen is dat niet iedereen tegelijk het Allerhande Kerstfestival wil bezoeken en er lange rijen bij de deur zouden ontstaan. Overigens geldt er per tijdsslot geen eindtijd, je kunt dus zo lang blijven als je wilt wanneer je eenmaal binnen bent.

Openingstijden

De openingstijden van Allerhande Kerstfestival zijn als onderstaand:

  • Vrijdag 8 december 2017: 10.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag 9 december 2017: 10.00 – 20.00 uur
  • Zondag 10 december 2017: 10.00 – 20.00 uur

Bereikbaarheid

Het Allerhande Kerstfestival vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het adres van het Spoorwegmuseum is Maliebaanstation 16 te Utrecht. Met de auto kan er worden genavigeerd op het adres Johan van Oldenbarneveltlaan 1. Het Spoorwegmuseum beschikt over een eigen parkeerterrein dat 200 parkeerplaatsen telt. Omdat dit aantal snel vol is dient er vaak in de omgeving te worden geparkeerd, bijvoorbeeld aan de straat (ook betaald) of bij parkeerterrein P+R De Uithof. Wie met het openbaar vervoer het Allerhande Kerstfestival wil bezoeken kan gebruik maken van een pendeltrein die rijdt vanaf treinstation Utrecht Centraal. Een andere populaire oplossing is het boeken van een hotelkamer en zodoende nog langer van Utrecht te genieten.