Ameezing Eindhoven

Last update: 03-03-2020

Er is nog niets bekend over Ameezing Eindhoven 2020

Zingen in groepsvorm is een fenomeen dat al vele millennia bestaat, denk maar aan het zingen in de kerk, het zingen van het volkslied bij een sportwedstrijd of zingende soldaten om de moed erin te houden. Krijg jij ook kippenvel van het tegelijk samen zingen met duizenden anderen? Dan moet je zeker eens Ameezing Eindhoven bezoeken. Op Ameezing Eindhoven zing je samen met circa 10.000 bezoekers mee met bekende hits. Dat is niet alleen indrukwekkend, het is vooral heel erg gezellig. Kom meer te weten over Ameezing Eindhoven 2020 waaronder locatie, tijden en programma, bereikbaarheid en hotels.

Ameezing Eindhoven 2020

De naam van het evenement geeft al aan waar het om gaat: meezingen met de muziek. Ameezing Eindhoven is een gezellig samenzijn dat door de jaren steeds groter is geworden, ondertussen bezoeken al circa 10.000 mensen Ameezing Eindhoven. En het evenement draait ook echt om de bezoeker, het publiek is namelijk de grote ster. Je zingt mee met de grootste en leukste hits uit de muziekhistorie wat natuurlijk een ongeëvenaarde en verbroederende sfeer oplevert. De muziek die meegezongen kan worden zijn echte evergreens, het gros van de liedjes kan iedereen van voor tot achter dromen. De muziek wordt begeleid door een orkest. Uiteraard is er een omlijstend randprogramma en is er een bar voor een lekker drankje. Ameezing Eindhoven vindt plaats op het centraal gelegen Stadhuisplein en staat op de agenda op vrijdag 20 september 2019.

Gratis toegang

Ameezing Eindhoven is een openbaar toegankelijk evenement, iedereen is welkom. Er hoeven dus geen tickets te worden gekocht en er geldt gratis toegang.

Tijden en programma

Je kunt al terecht op het Stadhuisplein vanaf 19.30 uur om in de sfeer te komen, waarna rond 20.00 het voorprogramma begint. Ameezing Eindhoven zelf begint op vrijdag 20 september 2019 om 21.00 uur. Na enkele uren meezingen volgt rond 23.15 de afsluiter. Je hoeft nog niet direct naar huis, want de DJ neemt het over tot uiterlijk 01.00 uur waarna Ameezing Eindhoven is afgelopen. Ook de bar is nog gewoon geopend tot 01.00 uur.

Bezoeken Ameezing Eindhoven

Het muziekfestival Ameezing Eindhoven vindt plaats op het Stadhuisplein van Eindhoven. Dit plein kan zonder problemen grote mensenmassa’s herbergen. Het Stadhuisplein is in het centrum van Eindhoven gelegen nabij het winkelgebied. De beste wijze om naar Ameezing Eindhoven te reizen is met het openbaar vervoer, zo is treinstation Eindhoven Centraal op loopafstand gelegen. Verder zijn er in de omgeving tal van (betaalde) parkeergarages waar je je auto kunt stallen. Je wordt middels parkeerborden de weg gewezen naar de parkeergarages. Omdat het Stadhuisplein ook nabij grote horecagebieden ligt kan het gezellig zijn om erna nog even de stad in te duiken. Wellicht is het dan wel verstandig om een hotel te boeken zodat je niet diep in de nacht nog naar huis moet reizen: