Home » Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival

Last update: 09-05-2018

De tijd dat koffie een gewoon drankje was is wel voorbij. Koffie drinken is een belevenis geworden waarbij de meest speciale creaties, geuren en smaken mogelijk zijn. Op Amsterdam Coffee Festival beleven bezoekers alles op het gebied van koffie, thee, food en chocolade. Gedurende meerdere dagen wordt de Westergasfabriek omgetoverd in een van de leukste koffiefestivals van Europa. Naar verwachting zullen weer vele duizenden mensen met een hart voor bijzonder koffie en culinaire hoogstandjes het Amsterdam Coffee Festival bezoeken. Kom alles te weten over het Amsterdam Coffee Festival 2019 waaronder de openingstijden, tickets en kaartverkoop, locatie, bereikbaarheid en betaalwijze.

Amsterdam Coffee Festival 2019

Amsterdam Coffee Festival betekent alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van koffie. Proef en ervaar de lekkerste koffiesensaties onder één dak. Diverse toonaangevende en vernieuwende koffieproducenten, -handelaars en barista's zijn aanwezig voor de bezoekers. Er zijn standjes, er worden demonstraties en lezingen gegeven, enzovoorts. Behalve koffie is er ook volop ruimte voor food, thee en cacoa en chocolade. Amsterdam Coffee Festival vindt plaats in een gezellige en bruisende ambiance waarin ook ruimte is voor muziek en kunst. Voor de echte koffieprofessionals is er een deel van de vrijdag ingericht, het publiek kan terecht op de overige momenten. De eerstvolgende versie van Amsterdam Coffee Festival vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart 2019.

Openingstijden

Amsterdam Coffee Festival 2019 duurt drie dagen waarbij de openingstijden als onderstaand zijn:

  • Vrijdag 1 maart: 10.00 - 17.00 uur Industry Day, 17.00 - 20.00 publiek en van 20.00 tot 22.00 uur de Espresso Martini Launch Party 
  • Zaterdag 2 maart: 10.00 - 19.00 uur
  • Zondag 3 maart: 10.00 - 19.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor het Amsterdam Coffee Festival zijn te koop aan de deur en online via de website van het evenement. Aan de deur betaal je € 18 per persoon, terwijl kinderen (10 tot en met 16 jaar) € 5,50 betalen. Kinderen die jonger zijn dan 10 jaar oud hoeven geen entree te betalen. Een VIP ticket kost € 65,-.

Online korting

Online betaal je aanzienlijk minder voor je tickets, de korting bedraagt maar liefst tientallen procenten. De prijs voor de toegangstickets voor het Amsterdam Coffee Festival zijn voor Super Early Birds tot wel bijna de helft voordeliger.

Bezoeken  Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival vindt plaats in de Gashouder Westergasfabriek in Amsterdam. Het adres van het koffie event is Haarlemmerweg 8E (bereken de route). De Westergasfabriek heeft een centrale ligging ten opzichte van diverse grote snelwegen. Parkeren is mogelijk in parkeergarages in de omgeving, je vindt deze bijvoorbeeld aan de Van Bleiswijkstraat 8, Haarlemmer Houttuinen 549 en Leeuwendalerweg 23B. Hier geldt wel betaald parkeren. Via het openbaar vervoer is Amsterdam Coffee Festival te bereiken via de tram (tramhalte Van Limburg Stirumplein) en de bus (bushalte Van Hallstraat).