Home » Amsterdam Halloween

Amsterdam Halloween Party

Het grootste en bekendste Halloween feest vindt plaats in Amsterdam. Het evenement Amsterdam Halloween bestaat uit een groot feest in de Westergasfabriek. Uiteraard vinden alle activiteiten plaats in Halloween stijl, dat wil zeggen hordes vampiers, mummies, monsters en demonen. Onderstaand is alle informatie over de Amsterdam Halloween Party vermeld zoals het programma, ticket en kaartverkoop en de aanvangstijden.

Amsterdam Halloween 2017

Halloween is een feest dat langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is. Amsterdam beschikt reeds over een evenement dat uitermate aansprekend is, namelijk Amsterdam Halloween. Angstaanjagend uitgedoste bloedende bruiden, heksen, vampiers en clowns vieren in de avond een fantastisch feest in de Westergasfabriek. Het Monster Ball van Amsterdam Halloween vindt plaats op zaterdag 28 oktober 2017.

77df417feae54c48ae8670bc1bf1a09f.jpg

Halloween Party

Tijdens de Halloween Party gaat een gruwelijk freaky publiek helemaal los in de Westergasfabriek. Er zijn maar liefst vier zalen afgehuurd waar een keur aan goede dj’s hun kunsten zullen vertonen en het publiek zullen opzwepen. Het feest vangt direct aan na afloop van de parade.

Ticket en kaartverkoop

Iedereen mag gratis deelnemen aan de Halloween Parade, je hoeft geen tickets hiervoor te kopen. Om de Halloween Party in de Westergasfabriek bij te wonen heb je wel kaarten nodig, een regulier entreebewijs kost € 28,50 per persoon. De vroege kopers krijgen een korting en betalen slechts € 19,50. 

Bezoeken Amsterdam Halloween

De parade gaat van start in het centrum van de hoofdstad. Geadviseerd worden om daarom met het openbaar vervoer te reizen zodat je geen last hebt van verkeersdrukte en parkeerkosten. De Westergasfabriek is ten noordoosten van het centrum gelegen en de parade voert je er automatisch heen. Vanuit de feestlocatie is het mogelijk om met het openbaar vervoer bij treinstation Amsterdam Centraal te geraken.