Amsterdam Kookt

Last update: 06-01-2020

Het leukste openluchtrestaurant van Amsterdam is het evenement Amsterdam Kookt. Dit culinaire festival vindt in 2020 plaats op het NDSM-werf. Tijdens het gratis toegankelijk Amsterdam Kookt geniet je van lekker eten, drinken en natuurlijk een gezellige sfeer. Kom meer te weten over Amsterdam Kookt 2020 waaronder informatie over het gezellige programma, de openingstijden, locaties en bereikbaarheid.

Amsterdam Kookt 2020

Amsterdam Kookt is een culinair festival dat ieder jaar weer duizenden bezoekers weet te verleiden om een bezoek te brengen. Lekker eten voert uiteraard de boventoon dankzij foodtrucks, pop-up restaurants, enzovoorts. Ook is er een wijnplein en een biertuin waar je kunt genieten van de lekkerste wijnen en bieren. Tijdens Amsterdam Kookt doe je inspiratie op en leer je nieuwe dingen op het gebied van koken, zo kan je ook deelnemen aan inspirerende workshops of kookdemonstraties volgen. Om een goede sfeer te garanderen is er livemuziek, ook op Bevrijdingsdag. Ook voor kinderen is Amsterdam Kookt een gezellig evenement met zelfs speciale kinderactiviteiten op het programma. Amsterdam Kookt op NDSM-werf vindt plaats op:

  • NDSM-werf: 29 mei - 1 juni 2020

Openingstijden

De openingstijden zijn als volgt:

  • NDSM-werf: alle dagen van 20.00 - 02.00 uur

Gratis toegang

Amsterdam Kookt is gratis te bezoeken, er wordt geen entree geheven. Eten en drinken dienen uiteraard wel zelf betaald te worden. Je kunt een bezoek aan Amsterdam Kookt dus zo voordelig of duur maken als je zelf wenst.

Bezoeken Amsterdam Kookt

Vooralsnog is Amsterdam Kookt 2020 alleen op NDSM-werf

Alle locaties zijn gelegen in de gemeente Amsterdam:

  • Het adres van het Olympisch Stadion is het Olympisch Stadion 2. Het complex beschikt over een parkeergarage. Ook kan je prima met het openbaar vervoer er geraken. Met de tram stap je uit op tramhalte Olympisch Stadion, ook de bus stopt bij deze halte. Met de metro reis je dan weer naar metrohalte Amstelveenseweg.
  • Het Oosterpark is gelegen nabij Amsterdam-Oost, niet ver van bijvoorbeeld Artis. Het treinstation Amsterdam Muiderpoort is op loopafstand gelegen. Aan de rand van het park zijn ook bus- en tramhaltes gelegen.
  • Het adres van het NDSM-werf is TT Neveritaweg 61. Een handige manier om hier te geraken is via het pontje dat over het IJ vaart. Ook met de bus kan je betrekkelijk eenvoudig op het NDSM-werf komen.
  • Een bezoek aan Amsterdam Kookt kan prima deel uitmaken van een toeristisch bezoek aan Amsterdam. Benieuwd naar voordelige hotelkamers in de buurt? Vergelijk op deze pagina de beschikbare hotelkamers op faciliteiten en prijzen.