Kalender » Amsterdam Music Festival

Amsterdam Music Festival: 18 – 21 oktober 2017

39094042f39e4f169fe64a8306d7f006.jpg

De drie misschien wel bekendste Amsterdamse concertlocaties staan gedurende meerdere dagen in het teken van het Amsterdam Music Festival. Eigenlijk nog wel wat meer dagen, want het Amsterdam Music Festival maakt deel uit van het bekende Amsterdam Dance Event dat ieder jaar in oktober plaatsvindt. Tijdens Amsterdam Music Festival treden de grootste en beste DJ’s ter wereld op wat honderdduizenden bezoekers uit de hele wereld trekt. Kom meer te weten over Amsterdam Music Festival 2017 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, locaties en programma.

Amsterdam Music Festival 2017

Vier dagen lang genieten van de allerbeste DJ’s in de meest aansprekende concerthallen van Nederland; dat is mogelijk tijdens het Amsterdam Music Festival. Verwacht niks minder dan absolute wereldsterren die hun platen aan elkaar draaien voor een uitzinnig publiek. Amsterdam stond al bekend vanwege heel wat dingen, maar ondertussen mag dancemuziek wel aan het rijtje worden toegevoegd. Behalve publiek uit Nederland reizen ook duizenden bezoekers vanuit het buitenland speciaal naar Amsterdam voor het Music Festival. Het evenement Amsterdam Music Festival vindt plaats van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 oktober 2017.

Locaties

Amsterdam beschikt over enkele van de meest grote en populaire concerthallen van Nederland. Menig wereldberoemd artiest heeft ooit opgetreden in deze venues. De drie locaties waar optredens en concerten plaatsvinden zijn:

  • Amsterdam ArenA 
  • AFAS Live
  • Ziggo Dome

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor het Amsterdam Music Festival kunnen worden gekocht via de website van het event. De kosten zijn afhankelijk van het optreden, er vinden immers per concerthal meerdere optredens plaats verdeeld over de vier dagen. Raadpleeg snel het programma op de site van Amsterdam Music Festival en koop je tickets.

Bezoeken Amsterdam Music Festival

Amsterdam beschikt over goed openbaar vervoer. Mede hierdoor is het openbaar vervoer de beste optie om te reizen naar één  van de drie locaties. Overigens zijn alle drie de locaties in hetzelfde deel van Amsterdam gelegen (Amsterdam-Zuidoost). Sterker nog, de ArenA, Ziggo Dome en HMH liggen allemaal bij elkaar in de buurt. Met de trein reis je het best naar treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, van waar het slechts enkele minuten lopen is. Hier zijn ook een gelijknamig metrostation en bushalte gelegen. Parkeren is ook mogelijk, maar kost wel een flinke duit. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Ook kan je ervoor kiezen een hotel te kiezen in de omgeving: