Amsterdam Music Festival

Last update: 31-03-2019

De drie misschien wel bekendste Amsterdamse concertlocaties staan gedurende meerdere dagen in het teken van het Amsterdam Music Festival. Eigenlijk nog wel wat meer dagen, want het Amsterdam Music Festival maakt deel uit van het bekende Amsterdam Dance Event dat ieder jaar in oktober plaatsvindt. Het hoogtepunt vindt echter plaats gedurende de zaterdag in de ArenA. Tijdens Amsterdam Music Festival treden de grootste en beste DJ’s ter wereld op wat honderdduizenden bezoekers uit de hele wereld trekt. Kom meer te weten over Amsterdam Music Festival 2019 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, locaties en programma.

Amsterdam Music Festival 2019

Vier dagen lang genieten van de allerbeste DJ’s in de meest aansprekende concerthallen van Nederland; dat is mogelijk tijdens het Amsterdam Music Festival. Verwacht niks minder dan absolute wereldsterren die hun platen aan elkaar draaien voor een uitzinnig publiek. Amsterdam stond al bekend vanwege heel wat dingen, maar ondertussen mag dancemuziek wel aan het rijtje worden toegevoegd. Behalve publiek uit Nederland reizen ook duizenden bezoekers vanuit het buitenland speciaal naar Amsterdam voor het Music Festival. Het evenement Amsterdam Music Festival vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2019.

AMF in de Johan Cruijff ArenA

Het Amsterdam Music Festival staat geprogrammeerd op zaterdag 19 oktober 2019. Dan vindt in de ArenA van 21.00 uur 's avonds tot 6.00 uur 's morgens AMF plaats. Top DJ's uit de hele wereld zullen de bezoekers de nacht doorhelpen met de allerbeste dancemuziek.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor het Amsterdam Music Festival kunnen worden gekocht via de website van het event. De kosten zijn afhankelijk van het optreden, er vinden immers per concerthal meerdere optredens plaats verdeeld over de vier dagen. Raadpleeg snel het programma op de site van Amsterdam Music Festival en koop je tickets. Een ticket voor het festival in de Amsterdam ArenA op zaterdag 19 oktober 2019 kost € 59 per persoon.

Bezoeken Amsterdam Music Festival

Amsterdam beschikt over goed openbaar vervoer. Mede hierdoor is het openbaar vervoer de beste optie om te reizen naar de ArenA. De Amsterdam ArenA is gelegen in stadsdeel Amsterdam-Zuidoost. Met de trein reis je het best naar treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, van waar het slechts enkele minuten lopen is. Hier zijn ook een gelijknamig metrostation en bushalte gelegen. Parkeren is ook mogelijk, maar kost wel een flinke duit. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. Ook kan je ervoor kiezen een hotel te kiezen in de omgeving: