Efteling: korting via ANWB

Last update: 30-01-2020

De Efteling is al sinds jaar en dag het meest geliefde pretpark van Nederland en trekt ieder jaar miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een bezoek aan de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, maar gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je tickets met korting te kopen. Een van de opties is het kopen van je Efteling kaarten via de ANWB waarmee je een aanzienlijke korting krijg. Kom alles te weten over de kortingskaarten van ANWB voor een voordelig dagje Efteling. 

ANWB Efteling

De Efteling wordt ieder jaar door miljoenen mensen bezocht en betovert telkens weer jong en oud. Toch kan een bezoek aan de Efteling zeer prijzig zijn, vooral wanneer je met het hele gezin gaat. Als lid van de ANWB geniet je diverse voordelen en kortingen op attracties en uitjes door het hele land. Ook een bezoek aan de Efteling is voordeliger als ANWB lid. Per ticket worden vaak meerdere euro’s korting gegeven op een entreeticket. De hoogte van de korting is afhankelijk van de actie. De acties zijn voor verschillende Efteling periodes, dus van de zomer tot aan de Winterefteling.

Ook voor overnachten

Efteling beschikt over het prachtige Efteling Hotel en natuurlijk het vakantiepark Bosrijk. De ANWB acties geven vaak ook korting op het overnachten bij de Efteling. Deze kortingen lopen op tot soms tientallen procenten per boeking. Eventueel kan er worden gekozen om tegen meerprijs bijvoorbeeld een ontbijt en lunch toe te voegen aan het verblijf.

Lidmaatschap

Om te kunnen profiteren van de kortingen via ANWB zal je wel lid moeten zijn van de ANWB. Wanneer je via de website van ANWB voordeeltickets wilt kopen dien je bijvoorbeeld je ANWB lidmaatschapsnummer in te vullen. Verder zal je nog enkele persoonlijke gegevens zoals naam, adres en telefoonnummer in moeten vullen.

Huidige acties

Benieuwd naar welke kortingsacties ANWB op dit moment actief heeft voor de Efteling? Op de website van de ANWB vind je eenvoudig alle huidige en reeds verlopen kortingsacties.