Art Breda

Last update: 06-01-2020

Nederland is vele bijzondere kunst- en antiekbeurzen rijk. Een daarvan wordt jaarlijks georganiseerd in Breda en heet Art Breda. Bezoekers vinden er antiek en kunst, maar bijvoorbeeld ook design. Art Breda behoort tot de beste antiek- en kunstbeurzen van Zuid-Nederland. Kom alles te weten over Art Breda 2020 zoals adres en locatie, openingstijden, tickets en kaartverkoop, kortingen, programma en bereikbaarheid.

Art Breda 2020

Tijdens Art Breda zullen de collecties van antiek- en kunsthandelaren uit Nederland, Duitsland en België te zien zijn. De kunst en antiek beperken zich niet tot een bepaalde periode, werken uit diverse eeuwen en stijlen zullen getoond worden. Op Art Breda vind je schilderijen, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, juwelen, klokken, designproducten, glas, enzovoorts. De werken zijn van zowel bekende kunstenaars als jong talent. Alle exposanten, handelaren en deelnemers zijn vooraf op kwaliteit en professionaliteit beoordeeld door speciale commissies, zodat de bezoeker en potentiële koper verzekerd is van authentieke en kwalitatieve werken. Indien gewenst is het mogelijk om rondleidingen te krijgen waarbij een kunsthistoricus je kunstkennis verdiept. Buiten deze activiteit om staan er nog tal van interessante zaken op het programma. De volgende editie van Art Breda vindt plaats van zondag 12 tot en met zondag 19 april 2020.

Openingstijden

De openingstijden van Art Breda 2020 zijn als volgt:

  • Zaterdag 11 april: 14.00 – 20.00, opening voor genodigden
  • Op alle andere dagen: 11.00 – 18.00

Tickets en kaartverkoop

De ticketinfo voor 2020 is nog niet bekend

Kaarten voor Art Breda kunnen aan de kassa en vooraf online worden gekocht. Art Breda vraagt zeer schappelijke entreeprijzen, vooral voor wie online zijn of haar tickets al vooraf besteld. Een regulier ticket kost € 15,- per persoon en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Korting krijg je als jongere tussen de 12 en 18 jaar, je betaalt dan slechts € 10,- entree voor je ticket. 

Bezoeken Art Breda

Art Breda vindt plaats in het Breepark in Breda. Parkeren is mogelijk bij Breepark Breda en is gratis. Met het openbaar vervoer naar Breepark is ook een optie, vanaf het treinstation Breda Centraal ben je met de bus in circa 15 minuten naar het Breepark. Lopend vanaf station Breda duurt het ongeveer 1 uur.

Overnachten in toeristisch Breda

Breda is een prachtige stad en scoort hoog op toeristische trekpleisters en gezelligheid. Het is dan ook zeker een aanrader om eens wat langer te vertoeven in deze Brabantse parel. Ook wanneer je Art Breda meerdere dagen wilt bezoeken is een hotelovernachting een mogelijkheid. Bekijk het aanbod met vrije hotelkamers inclusief de prijzen per nacht via: