Asos Sale 2020

Last update: 30-01-2020

Asos is een Britse modeketen die sterk groeit in onder andere Nederland. Een groot deel van de verkopen via ASOS wordt online gedaan, waardoor de webshop tot de meest populaire behoort. Nog lekkerder shoppen bij ASOS doe je tijdens de sale wanneer er veel afgeprijsde artikelen te koop zijn. Kom te weten wanneer ASOS uitverkoop houdt zoals de zomersale, wintersale, Black Friday of Cyber Monday. 

Altijd sale

De webwinkel van ASOS heeft altijd een gedeelte ingericht met afgeprijsde artikelen. Feitelijk is het dus het hele jaar door uitverkoop. En het maakt daarbij niet uit waar je je ergens bevindt; ASOS bezorgt namelijk in bijna alle landen ter wereld. Ben je bang dat de kortingen teniet worden gedaan door hoge verzendkosten? Bezorging is al gratis vanaf € 25,- aan bestelde artikelen.

ASOS zomersale 2020

In de maand juni 2020 is het in Nederland weer tijd voor de bekende zomersale. Menig winkel en modeconcern verlaagt gedurende deze periode de prijzen voor zomerkleding en andere zomermode. Ook ASOS heeft extra veel artikelen in de uitverkoop tijdens de zomersale periode. De zomersale begint in juni en loopt door tot in de maand juli.

ASOS wintersale 2020 / 2021

De wintersale is de tegenhanger van de zomersale en tijdens deze uitverkoopperiode shop je zeer voordelig een complete wintergarderobe bij elkaar. ASOS biedt haar online bezoekers tijdens de wintersale grote hoeveelheden wintermode aan voor een mooie prijs. De wintersale start in de maand december 2020 en loopt door tot in het nieuwe jaar. In januari 2021 loopt de wintersale weer langzaam op haar einde.

Black Friday en Cyber Monday

In het moederland van ASOS, het Verenigd Koninkrijk, worden Black Friday en Cyber Monday breed gevierd. Bijna alle winkelketens houden er een bijzondere uitverkoop op Black Friday (vrijdag 20 november 2020) en Cyber Monday (maandag 23 november 2020). Ook ASOS zal verschillende extra sale acties organiseren tijdens deze bekende uitverkoopdagen.

Asos en Primark

Misschien vraag je jezelf af waar je ASOS precies van kent. ASOS was een tijdlang een officieel verkooppunt van de producten en artikelen van Primark. Vanwege een online proef zocht Primark een online verkoper die haar kleding en mode online wilde verkopen. Op ASOS vond je dus gedurende een flinke periode de kleding en mode van Primark. Helaas is dat momenteel ten einde, maar niet getreurd: ASOS verkoopt nog honderden andere internationale topmerken die absoluut de moeite waard zijn.