Baby-Dump Cadeaupakket

Aanvragen en inhoud 2020

Last update: 30-01-2020

Baby-Dump is een van de bekendste winkelketens in Nederland als het aankomt op artikelen voor baby’s en zwangere vrouwen. Nog voordat je kindje is geboren krijgt het al een cadeau van Baby-Dump. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is het Baby-Dump Cadeaupakket aan te vragen via een kort invulformulier. Kom meer te weten over het Baby-Dump Cadeaupakket waaronder informatie over de inhoud in 2020 en hoe je het Baby-Dump Cadeaupakket kunt aanvragen. 

Baby-Dump Cadeaupakket

Een van de leukste gratis babydozen die je kunt ontvangen is het Baby-Dump Cadeaupakket. Uiteraard is dit cadeaupakket verkrijgbaar via de winkels van Baby-Dump, een van de grootste winkelketens van Nederland op het gebied van baby’s, kinderen en zwangerschappen. Het Baby-Dump Cadeaupakket is met rechte een cadeaupakket en bevat allerlei handige spullen die je daadwerkelijk nodig zult hebben. Het Baby-Dump Cadeaupakket is gratis, er zijn geen koopverplichtingen of iets dergelijks en het pakket is reclamevrij.

Inhoud Baby-Dump Cadeaupakket

De inhoud van het Baby-Dump Cadeaupakket verandert regelmatig. Je kunt dus niet uitgaan van een vaste samenstelling van het pakket. Over het algemeen kan je rekenen op de volgende artikelen en spullen: billendoekjes, zeehondknuffeltje, lepeltjes, cadeaubon Baby-Dump, een slabbetje, een romper, tuitbekers en stickers. Ook in 2020 is de samenstelling grotendeels zoals benoemd, maar zoals gezegd wijzigt deze van tijd tot tijd.

Aanvragen

Je vraagt het gratis Baby-Dump Cadeaupakket eenvoudig aan via een kort invulformulier dat je onder andere kunt vinden op de website van Baby-Dump. Je vult je naam, adres, postcode, telefoonnummer, e-mailadres en verwachte geboortedatum in en de bon lever je in bij één van de Baby-Dump winkels. Iedere vader of moeder zal vervolgens het Baby-Dump Cadeaupakket ontvangen.

Baby-Dump winkels

Benieuwd waar je een Baby-Dump filiaal kunt vinden? Er zijn circa vijftien filialen waardoor er altijd wel een winkel in de buurt is. Op deze pagina vind je een overzicht van alle filialen van Baby-Dump.