Bacchus Wijnfestival

Last update: 05-02-2020

Er is nog niets bekend over Bacchus Wijnfestival 2020

Twee keer per jaar kan je genieten van de heerlijkste wijnen tijdens het Bacchus Wijnfestival. Wijn proeven, kopen of je kennis verbreden; het is allemaal mogelijk tijdens het oergezellige festival. Maar Bacchus Wijnfestival staat ook voor lekker eten en een goed feest inclusief muziek en optredens. Dit festival wordt georganiseerd gedurende drie dagen in maart en maar liefst zes dagen in juni. Bacchus Wijnfestival wordt georganiseerd in De Duif en het Amsterdamse Bos. Kom meer te weten over Bacchus Wijnfestival 2020 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, datums en openingstijden, bereikbaarheid en hotels.

Bacchus Wijnfestival 2020

Het wijnfestival van Nederland is het Bacchus Wijnfestival. Je komt tijdens het evenement alles te weten over wijn en je kunt natuurlijk ook overheerlijke wijnen proeven en kopen. Bij een goed glas wijn hoort natuurlijk ook lekker eten en dit wordt verzorgd door toprestaurants en foodtrucks. Het evenement had overigens beter Wijnfeest genoemd kunnen worden want er is ook een breed entertainmentprogramma opgezet inclusief muziek en optredens van aansprekende artiesten. Bacchus Wijnfestival vindt gedurende twee weekenden plaats, namelijk van 12 tot en met 14 juni en van 19 tot en met 21 juni 2020. Beide edities vinden plaats in het Amsterdamse Bos.

Openingstijden

Het Bacchus Wijnfestival vindt plaats gedurende twee weekenden in juni. Ieder weekend begint telkens op vrijdag en duurt tot en met zondag. In totaal vindt Bacchus Wijnfestival dus gedurende zes dagen plaats waarbij de openingstijden als volgt zijn:

  • Vrijdag 12 juni: 16.00 – 23.00 uur
  • Zaterdag 13 juni: 14.00 – 23.00 uur
  • Zondag 14 juni: 14.00 – 22.00 uur
  • Vrijdag 19 juni: 16.00 – 23.00 uur
  • Zaterdag 20 juni: 14.00 – 23.00 uur
  • Zondag 21 juni: 14.00 – 22.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Tijdens het Bacchus Wijnfestival draait het uiteraard om gezelligheid en het drinken van heerlijke wijnen. Om Bacchus Wijnfestival te bezoeken heb je een toegangsticket nodig welke te koop is via de website van het evenement. Bij je toegangsbewijs krijg je een eigen wijnglas dat je ook mee naar huis mag nemen. Vroege vogels betalen € 12,50 en de kosten voor een regulier ticket bedragen € 15 per persoon. Aan de deur kost een ticket, mits niet uitverkocht, € 20 per persoon. Voor de entree plus een eigen wijnglas inclusief wijn en tien munten betaal je € 50. De genoemde kosten zijn exclusief servicekosten.

Bezoeken Bacchus Wijnfestival

Het Amsterdamse Bos is gelegen in Amsterdam-Zuid en is een outdoor locatie. De snelwegen A9 en A10 komen voorbij het Amsterdamse Bos. Het evenement vindt plaats in het noordelijke deel van het Amsterdamse Bos. Er is geen speciaal parkeerterrein voor het Bacchus Wijnfestival. Beter is het om te reizen met het openbaar vervoer. Neem bijvoorbeeld de bus naar de bushalte Van Nijenrodeweg / Amstelveense weg of kies voor de metro en stap uit bij haltes Amstelveense weg of Van Boshuizenstraat.

Overnachten

Na een gezellige dag, inclusief de nodige wijntjes, is het ook een goede optie om te overnachten in Amsterdam. De stad heeft vele honderden hotels en is leuk om meerdere dagen te bezoeken. Bekijk de hotels inclusief prijzen: