Home » Baroeg Open Air

Baroeg Open Air: 9 september 2017

56bc228b8736465eb61bb601b74845bd.png

Het Rotterdamse Zuiderpark vormt ieder jaar in september de plek waar duizenden muziekliefhebbers samenkomen voor Baroeg Open Air. Het evenement wordt georganiseerd door het poppodium Baroeg en kenmerkt zich door alternatieve en meer underground muzieksoorten. Het muziekfestival Baroeg Open Air is gratis toegankelijk. Meer informatie over Baroeg Open Air 2017 volgt onderstaand waaronder informatie over de line-up en de tijden, bereikbaarheid en het boeken van een hotelkamer.

Baroeg Open Air 2017

Baroeg Open Air heeft maar liefst drie podia (verdeeld over twee tenten) die luisteren naar de namen Main Stage, Talent Stage en Electronic Stage. Op de Main Stage staan bands uit de metal, hardcore en punk. De Electronic Stage is uiteraard voor electronische muziek terwijl de Talent Stage jong muzikaal talent de kans geeft op een festival op te treden. Verwacht geen internationale grote namen tijdens Baroeg Open Air, het festival is juist de plek om vernieuwende acts te zien. Behalve muzikale optredens is er op Baroeg ook ruimte voor onder andere een festivalmarkt, lekker eten en drinken en gezelligheid. Ook vegetariërs kunnen heerlijk genieten van volop vegetarisch eten. Baroeg Open Air vindt de eerstvolgende keer plaats op zaterdag 9 september 2017.

Gratis toegang

Je  hoeft geen tickets te kopen voor Baroeg Open Air. Het muziekfestival is namelijk gratis te bezoeken. Hierdoor is Baroeg Open Air één van de meest geliefde gratis toegankelijke muziekfestivals van Nederland.

Line-up

Naarmate Baroeg Open Air dichterbij komt wordt de line-up steeds completer. Op deze pagina vind je het actuele overzicht van de line-up van het muziekfestival en de drie podia.

Bezoeken Baroeg Open Air

Baroeg Open Air vindt plaats in het Zuiderpark in Rotterdam, wat nabij de Ahoy is gelegen aan de Zuiderparkweg. Wie met de auto komt kan parkeren bij Ahoy tegen betaling. Aan te raden valt om met het openbaar vervoer te komen en te reizen naar metro- en busstation Zuidplein. Dit station heeft verbindingen met grote treinstations in de omgeving. Om te voorkomen dat je na afloop van Baroeg Open Air nog naar huis moet reizen kan er ook worden gekozen voor een hotelovernachting in de buurt.