BTW Actie: ook bij BCC lagere prijzen van 24 - 27 januari 2019

Last update: 27-01-2020

BCC gebruikt niet de term BTW Actie. Dankzij de BCC Prijsgarantie zijn de prijzen bij BCC echter lager dan de prijzen van Media Markt tijdens de BTW Actie. De prijs is al verlaagd in het totaalbedrag (met een korting minimaal gelijk aan het BTW bedrag), het is niet zo dat het BTW bedrag ook tijdens het afrekenen er nog af wordt gehaald. 

Prijsgarantie

BCC geeft altijd aan dat de elektronicaproducten nergens zo voordelig zijn als bij hen. Aangezien grote concurrent Mediamarkt ieder jaar een BTW actie organiseert waarbij je een korting ontvangt die gelijk is aan het normaal te betalen BTW tarief, kan BCC daarom niet achterblijven. Door de BCC Prijsgarantie is BCC ook tijdens deze kortingsweken van haar grote concurrent nog steeds de voordeligste elektronicaketen van Nederland. Een televisie van € 2000,- kost daarom tijdens de BCC BTW actie nog maar € 1653,-. Kom alles te weten over de BCC BTW Actie en wanneer deze van start gaat in 2019. 

BCC BTW Actie

Wanneer je van plan bent om elektronica zoals televisies, witgoed, computers, huishoudelijke apparatuur, fototoestellen of navigatiesystemen kan je misschien beter even wachten tot eind januari. Ieder jaar organiseren namelijk Mediamarkt een BTW acties. Je ontvangt een korting op je aankopen die exact gelijk is aan het BTW bedrag dat je wettelijk moet betalen. Hierdoor lijkt het alsof je geen BTW hoeft te betalen, maar dat is natuurlijk niet helemaal waar. Het is overigens niet helemaal waar dat BCC ook een BTW actie organiseert, maar BCC geeft dankzij de Prijsgarantie minimaal even hoge kortingen. Dus tijdens de Media Markt BTW Actie betaal je bij BCC nog altijd minder voor dezelfde producten.

Datum BCC BTW Actie

Er wordt vooraf geen reclame gemaakt over de start van de BCC BTW Actie. Je merkt zeg maar vanzelf wanneer deze is begonnen. Hoe dan ook, de BCC BTW Actie loopt sowieso synchroon met de gelijknamige actie van Mediamarkt. Soms is BCC zelfs nog wat vroeger dan de grote concurrent. De voorgaande jaren startte de actie telkens op een woensdag aan het einde van de maand januari en er zijn geen aanwijzingen dat dat deze keer zal veranderen. De actie loopt vervolgens tot de zaterdag of zondag (wanneer de BCC winkel op zondag ook open is).

Datum 2019

De kortingen van de BCC BTW Actie starten op donderdag 23 januari om 00.00 uur tot en met zondag 26 januari 2020 om 23.59 uur. Bij winkels die op zondag gesloten zijn loopt de kortingsactie uiteraard maar tot en met zaterdag 25 januari 2020.

Ook online

Behalve in de winkels kan je ook gebruik maken van de BTW kortingsactie via het internet. In de webwinkel van BCC zijn de kortingen namelijk gelijk aan de winkels. Wel zo handig als je ver van een BCC filiaal woont of geen tijd hebt om een winkel te bezoeken. Daar komt nog eens bij dat de online aangekochte producten gewoon gratis bij je thuis worden bezorgd.