Beat the Bridge

Last update: 03-03-2020

Er is nog geen informatie over Beat the Bridge 2020

Onder de bekende John Frostbrug in Arnhem vindt ieder jaar een van de beste Koningsdagfeesten plaats. Beat the Bridge is een tweedaags festival dat zowel plaatsvindt tijdens Koningsnacht en Koningsdag. Tijdens Beat the Bridge geen zachte dancemuziek maar juist hardcore, freestyle en hardstyle. Tijdens het dancefeest zullen weer meer dan veertig artiesten en DJ’s optreden. Kom alles te weten over Beat the Bridge 2019 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden en line-up, bereikbaarheid en hotelovernachtingen.

Beat the Bridge 2018

Het is ondertussen een bekend fenomeen: dancefestivals tijdens Koningsdag. In het hele land vinden er festivals plaats en gaat het publiek uit zijn dak. In Arnhem is Beat the Bridge een van de populairste feesten. Zoals gewoonlijk vindt het festival plaats onder de John Frostbrug welke midden in de stad is gelegen. Beat the Bridge duurt twee dagen en vindt plaats tijdens Koningsnacht en Koningsdag. De muziekstijlen tijdens het dancefestival kan je wel rekenen tot de hardere stijlen. Het zijn namelijk vooral hardcore, hardstyle en freestyle wat er gedraaid zal worden. Beat the Bridge vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 april 2019.

Tijden en line-up

Beat the Bridge betekent in totaal 18 uur feesten verdeeld over twee dagen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in totaal meer dan veertig artiesten en DJ’s zullen optreden om het festival te voorzien van de beste en hardste muziek. De line-up van Beat the Bridge is te vinden op de website van het dancefestival. De festivaltijden zijn als volgt:

  • Koningsnacht (26 april): 18.00 – 24.00 uur
  • Koningsdag (27 april): 12.00 – 24.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Voor Beat the Bridge geldt dat hoe eerder je je tickets koopt, hoe voordeliger je uit bent. Zo kost een Early Bird ticket voor de Kingsnight maar € 20 en een Early Bird voor Kingsday maar € 25. De reguliere prijzen bedragen € 22,50 voor Kingsnight en € 27,50 voor Kingsday. Beide dagen Beat the Bridge heb je al voor € 37,50. De minimum leeftijd bedraagt 18 jaar. Om tijd te besparen tijdens Beat the Bridge is het mogelijk om al vooraf online munten te bestellen.

Bezoeken Beat the Bridge

Beat the Bridge vindt plaats bij de John Frostbrug in Arnhem. Het adres waar je op kunt navigeren is Kadestraat 1 in Arnhem. Parkeren is gratis mogelijk op de Rijnkade / Nieuwe Kade, je kunt het best rijden via het Airborneplein. Andere parkeergelegenheden zijn te vinden aan de Langstraat waar de betaalde parkeergarage Rozet is gelegen. Een nog betere optie is te komen met het openbaar vervoer. Zo loop je vanaf treinstation Arnhem Centraal in minder dan tien minuten naar Beat the Bridge. Ook kan je kiezen voor een hotelovernachting in Arnhem, vergelijk de prijzen van de beschikbare hotelkamers via: