Home » Best Kept Secret

Best Kept Secret Festival

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek zijn in juni gedurende drie dagen het decor van het Best Kept Secret festival. Best Kept Secret is een enorme ontdekkingsreis waarin muziek, cultuur, eten en drinken, genieten en samenzijn centraal staat. In korte tijd is Best Kept Secret gegroeid tot een festival dat zich kan meten met de beste zomerfestivals van Nederland. Kom alles te weten over Best Kept Secret 2018 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, festivallocatie, bereikbaarheid, camping en hotels waar overnacht kan worden.

Best Kept Secret 2018

Het Best Kept Secret festival draait natuurlijk vooral om muziek. Topartiesten en jong talent treden er op en zullen de bezoekers laten genieten van een divers muziekaanbod. Er zijn meerdere podia, zowel buiten als overdekt, waar in totaal ongeveer 100 artiesten, DJ’s en bands zullen optreden.. Maar Best Kept Secret is bovenal een zeer bijzonder festival waar je ook prima buiten de gebaande paden terecht kunt. Geniet bijvoorbeeld van muzikale sessies in het bos, shows op het water, pak zelf een microfoon op, barbecue lekker mee en ga zo maar door. Tijdens Best Kept Secret kan je vooral lekker jezelf zijn en je moet niets. De volgende editie van Best Kept Secret staat gepland van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni 2018.

85a5709cc29541c2bc61bfe496ea6045.png

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Best Kept Secret zijn er in verschillende soorten en maten en onder andere te koop via Eventim. Een losse dag het festival bezoeken (vrijdag, zaterdag of zondag) kan met een dagkaart. Een dagkaart voor vrijdag kost € 79 terwijl de dagkaarten voor zaterdag of zondag te koop zijn voor € 89,-. Met een weekendticket (€ 170) heb je alle dagen toegang tot Best Kept Secret en overnacht je op de camping. Als je een weekendticket koopt zonder campingovernachting betaal je € 150. 

Overnachten

Het is mogelijk om tijdens Best Kept Secret te overnachten op de festivalcamping of in het nabijgelegen Vakantiepark Beekse Bergen. De camping is geopend van vrijdag 10.00 uur tot maandag 12.00 uur. Ook zijn er in de omgeving diverse hotels waar je prima kunt overnachten:

Bezoeken Best Kept Secret

Best Kept Secret vindt plaats op recreatiegebied de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, nabij Tilburg. Het evenemententerrein is prima bereikbaar met de auto. De parkeerkosten bedragen € 25,- per voertuig, maar wanneer je tijdens de voorverkoop een parkeerticket koopt krijg je korting en betaal je € 15,-. Wie met de trein reist kan via het treinstation van Tilburg verder reizen met pendelbussen naar Best Kept Secret. Een retourticket voor de pendelbus kost € 5,-.