Home » Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

Last update: 05-10-2019

Er is nog niets bekend over Beurs Eigen Huis 2020

Ben je van plan om zelf te gaan bouwen of ben je toe aan een verbouwing? De plek waar je moet zijn wanneer je bouw- of verbouwplannen hebt is de Beurs Eigen Huis. Op de Beurs Eigen Huis, die twee keer per jaar plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, zet je de eerste stap naar je droomhuis. Van de badkamer tot de tuin en van interieur tot aan keukens; op de beurs staan tal van exposanten, leveranciers en bedrijven klaar om je te begeleiden en te inspireren. Kom alles te weten over Beurs Eigen Huis 2019 inclusief informatie over programma en openingstijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels om te overnachten.

Beurs Eigen Huis 2019

Je woning bepaalt in grote mate je woongenot, dus het is niet verwonderlijk dat ieder jaar honderdduizenden Nederlanders zelf een woning bouwen of hun bestaande woning verbouwen. Beurs Eigen Huis is het evenement waar je alles over bouwen en verbouwen terugvindt onder één dak. Op Beurs Eigen Huis zijn tal van aannemers, architecten en leveranciers van onder andere keukens, tuinen, badkamers, slaapkamers, woonkamers, dakkappelen, enzovoorts aanwezig. Ook voor de aanleg van bijvoorbeeld een zwembad of een nieuwe vloer is de Beurs Eigen Huis de aangewezen plek. Bezoekers ontvangen gedegen advies en zien met eigen ogen de laatste trends en ontwikkelingen. Ook wanneer je alleen maar inspiratie op wilt doen is Beurs Eigen Huis een perfecte dagbesteding.

Twee edities per jaar

Beurs Eigen Huis wordt tweemaal per jaar georganiseerd, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. In 2019 vindt Beurs Eigen Huis plaats van:

  • Vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart 2019
  • Vrijdag 20 tot en met zondag 22 september 2019

Tickets en registratie

Tickets voor Beurs Eigen Huis zijn te koop voor € 17,50 per persoon. Wanneer je voortijdig kaarten koopt tijdens de online voorverkoop betaal je het voordelige tarief van € 14 per persoon exclusief € 1,75 servicekosten. Kinderen tot en met 16 jaar hoeven geen entree te betalen en mogen gratis naar binnen. Er is zelfs gratis kinderopvang voorzien.

Openingstijden

Beurs Eigen Huis 2019 heeft gedurende alle drie de dagen dezelfde openingstijden. De openingstijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 15 maart: 10.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 16 maart: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 17 maart: 10.00 – 17.00 uur

Bezoeken Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht waarvan het adres de Jaarbeursplein is. Veel bezoekers komen met de trein omdat de Jaarbeurs naast treinstation Utrecht Centraal ligt. Met de auto is ook mogelijk, want het complex beschikt over maar liefst 6.500 parkeerplaatsen. Om de auto te parkeren betaal je € 4 per uur met een maximum van € 16,50 per dag. De stad Utrecht is uitermate mooi en gezellig en leent zich eigenlijk perfect voor een wat langer verblijf. Bekijk daarom de vrije hotelkamers inclusief een vermelding van de prijs per kamer: