Bevrijdingsfestivals

TV en Radio uitzendingen 2020

Last update: 15-11-2019

Maar liefst bijna één miljoen mensen bezoeken ieder jaar de Bevrijdingsfestivals die in veertien steden door heel Nederland worden georganiseerd. Maar wat als je geen zin, tijd of mogelijkheden hebt om een van de Bevrijdingsfestivals te bezoeken? Ook op televisie en radio is het grootste gratis festival van Nederland te volgen. We zochten uit op welke zenders de tv- en radio-uitzendingen zijn en hoe laat de programma’s beginnen.

Televisie

De officiële mediapartner van de Bevrijdingsfestivals wat betreft televisie is de NOS. De NOS zendt de Bevrijdingsfestivals niet de hele dag live uit, maar er is wel een uitzending in de avonduren. De afgelopen jaren werd telkens een samenvatting van de festivals uitgezonden rond een uur of elf ’s avonds. De uitzendtijden voor 5 mei 2020 zijn nog niet bekend op dit moment. Vaak zenden de regionale zenders ook beelden uit van de bevrijdingsfestivals in de provincie.

Radio

De Bevrijdingsfestivals hebben ook een officiële mediapartner voor de radio. Muziekzender 3FM is de gelukkige die via de radio verslag mag uitbrengen over de Bevrijdingsfestivals. De radio-uitzendingen op 5 mei 2020 duren de hele dag.

Online

Uiteraard zijn de Bevrijdingsfestivals ook online te volgen. Zodra bekend is waar deze live broadcast is te vinden zullen we dat hier melden.

Meer info over de Bevrijdingsfestivals