Bierpop

Last update: 10-09-2019

Er komt in 2019 geen Bierpop

Miss Montreal is uitgegroeid tot een van de bekendste artiesten van Nederland en dat viert ze graag samen met de vele duizenden bezoekers aan Bierpop. Op Bierpop komen twee van de grootste geneugten des levens samen, namelijk het luisteren naar goede muziek en het drinken van een lekker biertje. Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, organiseerde Bierpop eerst in Hardenberg waar ze is geboren. Inmiddels is Bierpop door het grote succes te groot geworden voor Hardenberg, en daarom naar de IJshallen in Zwolle verhuisd. Bierpop belooft weer een uitermate gezellig feestje te worden. Meer informatie over Bierpop 2019 volgt onderstaand inclusief informatie over datum, showtijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels.

Bierpop 2018

Het oosten van Nederland staat natuurlijk bekend om de ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit. Eigenlijk is Bierpop een ode aan dit credo, want tijdens het muziekfestival kan je simpelweg ouderwets genieten van lekkere muziek en evenzo lekker bier. Het muziekfestival Bierpop wordt georganiseerd door Sanne Hans, oftewel Miss Montreal. Uiteraard treedt Miss Montreal ook zelf op en ook de andere namen van de line-up zijn ieder jaar meer dan prima. De volgende editie van Bierpop staat op het programma op zaterdag 10 november 2018.

Showtijden

Het programma van Bierpop begint om 19.00 uur. Tussendoor volgt natuurlijk een geweldige avond met topartiesten en topmuziek. De volledige line-up is nog niet bekend, maar we weten wel al dat Suzan & Freek en Wulf er bij zullen zijn. Miss Montreal is natuurlijk de afsluiter van Bierpop 2018.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Bierpop zijn te koop via de website van het muziekfestival. Om Bierpop bij te wonen moet je minimaal 18 jaar oud zijn, kinderen jonger dan 18 mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het evenement bezoeken (en mogen geen alcohol drinken). De kosten voor een ticket bedragen € 39,95 per persoon, voor de collector ticket betaal je € 44,90. 

Bezoeken Bierpop

De IJsselhallen in Zwolle zijn gelegen aan de Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle. Het complex beschikt over maar liefst 3.000 parkeerplaatsen waar je voor € 8,- per voertuig kunt parkeren. Behalve goede bereikbaarheid met de auto is ook de trein een goed alternatief aangezien het treinstation van Zwolle in de omgeving van de IJsselhallen ligt. Het kost ongeveer tien minuten lopen om van het station naar de evenementenlocatie te geraken.