Big Rivers Dordrecht

Last update: 06-01-2020

Dordrecht biedt van 17 tot en met 19 juli 2020 weer een geweldige cocktail van muziekoptredens. Midden in het centrum vindt dan namelijk gedurende drie dagen het Big Rivers evenement plaats. Heel veel muzikale optredens, maar ook dichters en straattheater kleuren de straten, pleinen en terrassen van Dordrecht. Wil je ook een Big Rivers bezoeken? Kom alles te weten over dit gezellige en gratis toegankelijke evenement waaronder informatie over het programma en de bereikbaarheid.

Big Rivers 2020

Big Rivers is een geweldig muziekfestival in hartje Dordrecht. Verdeeld over maar liefst tien verschillende podia (indoor en outdoor) treden vele tientallen artiesten op gedurende drie dagen. Wie van 'bandjes kijken' houdt is tijdens Big Rivers perfect op zijn of haar plaats in het centrum van Dordrecht. Muzieksoorten als blues, rock, ska, funk, enzovoorts passeren de revue. Er treden in totaal ongeveer honderd nationale en internationale artiesten op verdeeld over tien podia. Bezoek Big Rivers dus om te genieten van muziek en de sfeer. Vooral wanneer het mooi weer is, is het goed toeven met een hapje of een drankje. Big Rivers vindt plaats van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juli 2020.

Programma

De tijden voor 2020 zijn nog niet bekend

Behalve muzikanten tref je tijdens Big Rivers ook solisten, straattheater en dichters aan. Ook kunst, cultuur en film staan prominent op het programma. Uiteraard wordt er ook goed gezorgd voor de inwendige mens, zo tref je er voldoende barretjes en eettentjes aan. Het programma van Big Rivers 2020 is te raadplegen op de officiële website.De tijden zijn als volgt:

  • Vrijdag: 12.30 - 24.00 uur
  • Zaterdag: 12.00 - 01.30 uur
  • Zondag: 12.30 - 22.00 uur

Gratis toegankelijk

Big Rivers Dordrecht is een gratis festival, je hoeft dus geen kaarten te kopen. Omdat het een gratis evenement is behoort het zelfs tot de grootste openbaar toegankelijke festivals uit de omgeving Dordrecht met ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. 

Bezoeken Big Rivers

Omdat Big Rivers plaatsvindt in het centrum van Dordrecht is de trein een perfect vervoersmiddel. Het NS-treinstation van Dordrecht is het dichtstbijzijnde treinstation. Wie met de auto reist kan zijn of haar auto parkeren in één van de parkeergarages in het centrum van de stad. Houd hier rekening met parkeerkosten. Wil je parkeerkosten vermijden? Parkeer dan op de parkeerterreinen bij het Energiehuis of de Weeskinderendijk. Hier parkeer je gedurende de eerste 24 uur gratis en de terreinen liggen op ongeveer tien minuten lopen van het gebied waar Big Rivers plaatsvindt. Of boek een hotelkamer in Dordrecht en verblijf wat langer in de stad (bijvoorbeeld om Big Rivers meer dan één dag te bezoeken). Vergelijk de prijzen per kamer via: