Bijenkorf Sale

Last update: 30-01-2020

Het bekende warenhuis de Bijenkorf is natuurlijk op en top Nederlands. Ieder jaar bezoeken miljoenen mensen de filialen van de Bijenkorf. Vooral wanneer het uitverkoop oftewel sale is bezoeken extra veel mensen de Bijenkorf winkels. De Bijenkorf organiseert ieder jaar meerdere periodes van uitverkoop zoals de zomersale en wintersale. Voorheen waren er zelfs nog de Drie Dwaze Dagen en de Maffe Marathon. Kom onderstaand alles te weten over de startdatums van de saleperiodes bij De Bijenkorf in 2020.

Bijenkorf uitverkoop

Bijenkorf houdt meerdere malen per jaar uitverkoop, waarbij de prijzen ongeveer 20 tot 70% lager liggen dan normaal. Op het moment dat de sale pas net is begonnen is de korting nog relatief laag, maar in de weken die volgen stijgt deze snel. Het enige gevaar is dat de meest geliefde producten en mode met de meest gangbare maten als eerst zijn verkocht. Wie wil wachten op hogere kortingen loopt het risico mis te grijpen. Overigens hoef je niet perse naar één van de Bijenkorf filialen, aangezien er ook sprake is van een online sale in de webwinkel van de Bijenkorf.

Bijenkorf zomersale 2020

Een groot deel van het zomerassortiment gaat op een gegeven moment in de uitverkoop. Deze periode staat beter bekend als de zomersale. De afgelopen jaren startte de zomersale bij de Bijenkorf telkens op een doordeweekse dag halverwege juni. De Bijenkorf communiceert geen datums vooraf, dus het blijft altijd een gokje wanneer de zomersale gaat beginnen. Onze voorspelling is op een doordeweekse dag in de tweede helft van juni 2020. Dankzij dit moment begint de zomersale dus al voordat de echte zomer nog moet beginnen en ben je ruim op tijd met het aanvullen of completeren van je zomergarderobe.

Bijenkorf wintersale 2020 / 2021

Afgaande op de voorgaande jaren is het voorspellen van de startdatum van de wintersale bij de Bijenkorf iets eenvoudiger. De voorgaande jaren begon de wintersale namelijk iedere keer op de dag na kerstmis. Maar ook al eerder in de maand vonden er vaak sale activiteiten plaats. In 2020 begint de wintersale bij De Bijenkorf mogelijk (niet bevestigd) op woensdag 9 december. De kortingen zullen in het begin tot 30% zijn, maar steeds verder stijgen. Na Kerst 2019 zal de korting de grootste hoogten bereiken en doorgaan tijdens januari 2021, maar dan zijn al wel diverse populaire items uitverkocht. 

Bijenkorf Outlet

Bij de Bijenkorf kan je het hele jaar terecht voor kortingen in de Bijenkorf Outlet. Hier zijn namelijk het hele jaar door artikelen afgeprijsd. Ga direct naar de Bijenkorf Outlet.

Drie Dwaze Dagen

Misschien wel de bekendste en belangrijkste uitverkoopperiode bij de Bijenkorf waren de Drie Dwaze Dagen in het najaar. Helaas heeft Bijenkorf aangegeven dat de Drie Dwaze Dagen niet meer terug zullen keren.

Overige sale periodes

Ook een uitverkoopperiode zoals de Maffe Marathon bestaat niet meer. De Bijenkorf heeft aangegeven meer exclusiviteit te willen uitstralen en hierbij past het prijsstunten niet zo goed. Door het jaar zijn er nog wel acties als Woonvoordeel, Herfstvoordeel en Glamour Day.