Home » Bikemotion

Bikemotion Benelux

Last update: 9-12-2018

De beurs voor de sportieve fietser is Bikemotion die in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Bezoekers vinden er namelijk alles over fietsen, fietskleding, fietsaccessoires, fietsvakanties, sportvoeding, enzovoorts. Alle grote fietsmerken zijn aanwezig en bieden de bezoeker van Bikemotion informatie van A tot Z. Iedereen kan Bikemotion 2019 bezoeken; kom onderstaand alles te weten over de locatie, datum, openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Bikemotion 2019

Als je een fanatieke fietser bent is Bikemotion een evenement dat je niet mag missen. Alle grote fabrikanten en importeurs staan klaar om je de nieuwste trends en de beste tips op fietsgebied te tonen. Of je nu graag fietst op recreatief niveau in Nederland of juist fanatiek de bergen gaat opzoeken, Bikemotion is geschikt voor iedereen die fietsen een warm hart toedraagt. Uiteraard heb je de mogelijkheid om de nieuwste fietsmodellen als eerste te kunnen zien. Op het podium vinden diverse shows plaats, er is een speciale ladies night, theater, stuntshows, een werkplaats, enzovoorts. Ook kan je in het Bikefitting Lab je de ideale fietshouding laten aanmeten, je kunt je prestaties op fietsgebied laten meten en er is een mountainbike route. Er zijn maar liefst 600 merken te vinden in de vele stands. Bikemotion staat gepland voor vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart 2019.

Openingstijden

De openingstijden van Bikemotion 2019 zijn als in onderstaand overzicht:

  • Vrijdag 1 maart: 12.00 - 21.00 uur
  • Zaterdag 2 maart: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag 3  maart: 10.00 - 17.00 uur

Ticketverkoop

Kaarten zijn te koop aan de deur en online. Wie aan de kassa zijn toegangsbewijzen koopt betaalt € 16 per persoon. Via de online verkoop betaal je € 15 en zelfs € 12,50 wanneer je het in de voorverkoop al je ticket koopt. Daarmee pak je toch een aanzienlijke korting mee. Een kaartje voor de vrijdagavond kost € 5.

Bezoeken Bikemotion

De Jaarbeurs is een grote beurshal midden in Utrecht gelegen naast het Centraal Station. Treinreizigers lopen in enkele minuten van het perron naar de entree van Bikemotion. Als je met de auto komt kan er worden geparkeerd op een van de duizenden parkeerplaatsen bij het complex. Parkeren kost per uur vier euro, waarbij een maximum dagtarief van € 16,50 wordt gehanteerd. Het adres waar je op kunt navigeren is Jaarbeursplein 6 te Utrecht. Als je meerdere dagen Bikemotion wilt bezoeken kan er ook worden overnacht in de omgeving van de Jaarbeurs: