Bloem & Tuin Nuenen

Last update: 07-01-2020

Bloem & Tuin is een tuinbeurs in het Brabantse Nuenen dat tegenwoordig een van de grootste in haar soort is. Iedereen die houdt van het buitenleven en prachtige kleuren zal zich opperbest vermaken op Bloem & Tuin. De tuinbeurs vormt een wonderlijke tocht door de wereld van tuinen en bloemen en na je bezoek zit je ongetwijfeld boordevol inspiratie voor thuis. Kom meer te weten over Tuinbeurs Bloem & Tuin 2020 in Nuenen waaronder datum en openingstijden, adres en locatie, programma, tickets en kaartverkoop.

Tuinbeurs Bloem & Tuin 2020

De tuin is het verlengstuk van je woning en vooral in de zomermaanden is er niks lekkerder dan buiten te leven. Voor veel mensen is een mooie en praktische tuin dan ook zeer belangrijk. De beste tips en inspiratie doe je op tijdens Tuinbeurs Bloem & Tuin. Bloem & Tuin wordt georganiseerd in het groene gebied van Landgoed de Gulbergen. Tijdens het evenement volg je bospaden en wandel je door prachtige tuinen. Ondertussen zie je de laatste trends, prachtig ontworpen modeltuinen, de mooiste planten en bloemen, kunst en design. Ook kan je als bezoeker deelnemen aan leuke en inspirerende workshops, tips krijgen van specialisten, presentaties volgen van kwekers, enzovoorts. Bloem & Tuin is dus een evenement waarbij je de natuur bewondert in levende lijve, echter en realistischer wordt het niet. De volgende editie van Bloem & Tuin vindt plaats van vrijdag 17 tot en met zondag 26 juli 2020.

Tickets en kaartverkoop

De ticketinfo voor 2020 is nog niet bekend

Om Bloem & Tuin in Nuenen te bezoeken heb je een toegangsticket nodig. Toegang tot Tuinbeurs Bloem & Tuin in Nuenen kost € 12,- per persoon. Senioren (65+) en houders van een CJP pas betalen € 10,-. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis entree. Tickets zijn vooraf online en aan de dagkassa te koop.

Openingstijden

Tuinbeurs Bloem & Tuin in Nuenen hanteert de volgende openingstijden in 2020:

  • Maandag: 10.00 -18.00
  • Dinsdag: 10.00 -18.00
  • Woensdag: 10.00 -18.00
  • Donderdag: 10.00 -18.00
  • Vrijdag: 10.00 -18.00
  • Zaterdag: 10.00 -18.00
  • Zondag: 10.00 -18.00

Bezoeken Bloem & Tuin

Tuinbeurs Bloem & Tuin vindt plaats op Landgoed Gulbergen wat in de gemeente Nuenen is gelegen (tussen Eindhoven en Helmond). Het adres van Bloem & Tuin is Schoutse Vennen 15 te Nuenen, maar vanwege eenrichtingsverkeer moet je de borden van Bloem & Tuin volgen zodra je in de buurt bent. Bij Tuinbeurs Bloem & Tuin is een parkeerterrein waar je voor € 6,- kunt parkeren. Met de trein geraak je ook op het evenement. Reis naar het treinstation Eindhoven Centraal en neem buslijn 6 waarna je uitstapt bij bushalte Eeneind. Vanaf hier loop je betrekkelijk eenvoudig naar de Tuinbeurs door de borden te volgen. 

Overnachten

Al eens gedacht aan de mogelijkheid een hotelovernachting te boeken? Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je Bloem & Tuin meer dan één dag wilt bezoeken of omdat je de omgeving van Nuenen nog wat beter wilt leren kennen. De beschikbare hotels inclusief prijzen zijn op een rij gezet: